Skeleton te inteleg perfect si in comunitatea de grafica de unde am invatat photoshop si multe altele pot spune ca toate criticile ca pe niste sfaturi si fara sa ma supar...nici acum nu m-am suparat numai ca "cineva" a zis ca e de copii mici... ei bine eu fac un site pentru "copii aia mici" pèntru ca daca eu nu il fac...cine sa il faca?
Si daca stam sa ne gandim am putea spune ca:
Schimbul de id-uri: Poti cunoaste persoane noi si chiar unii au trimis multumiri pentru ca le place ceea ce am facut.
SvgVideo: Sunt si videoclipuri romanesti si straine dar si manele.. intrebarea e de ce sunt mai multe manele? Pentru ca au fost 100 de voturi pentru manele si pentru ca videoclipurile de manele apar ca ciupercile
Blog: Ala e si pentru oameni cu ceva mai multe interese internautice si tocmai daia nu prea comenteaza lumea...
Games. A fost o incercare aiurea doar pentru a vedea cum se comporta...va fi scos in curand cand o sa invat sa fac un intro cu CSS si alte chestii decat macromedia si photoshop. Daca ar fi mers puneam un script mai de mama focului si cu vreo 2000 de jocuri.
Eu cam atat am avut de spus deocamdata si daca mai exista intrebari sau critici sunt mai mult decat dispus sa le ascult.