multe intrebari fara raspunsuri

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
andutzu_andrei
Utilizator înregistrat

multe intrebari fara raspunsuri

Mesaj de andutzu_andrei »

cum pot instala karma mod?...unde trebuie instalat...phpbb2 unde are fisierele?le are in calculatorul meu sau unde?vreau sa inteleg si sami explicati pe intelesul meu va rog...cum pun o iconita la un subiect...daca imi dati codul sami spuneti undel pun...dupa ce am pus un cod html pe site si vreau sa pun inca unu undel pun sub celalalt?cum pot modifica un template?va rog ajutatima si raspundetimi la mesaj.multumesc
casperel
Utilizator înregistrat

Mesaj de casperel »

esti o cauza pierduta...
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

casperel scrie:esti o cauza pierduta...
Stai liniştit că nu eşti cu nimic mai presus. Ba dimpotrivă !
andutzu_andrei scrie:cum pot instala karma mod?...unde trebuie instalat...phpbb2 unde are fisierele?le are in calculatorul meu sau unde?vreau sa inteleg si sami explicati pe intelesul meu va rog...cum pun o iconita la un subiect...daca imi dati codul sami spuneti undel pun...dupa ce am pus un cod html pe site si vreau sa pun inca unu undel pun sub celalalt?cum pot modifica un template?va rog ajutatima si raspundetimi la mesaj.multumesc
Pentru instalarea modului karma ai nevoie de doua lucruri:
Trebuie să ai MODul, pe care îl descarci de aici : [Advanced Karma Hack
Şi trebuie să şti sau să înveţi să instalezi MODificările.
Ai aici la Catalog Articole un articol despre aceasta : Instalarea unui MOD în phpBB
Îţi recomand să instalzei MODificarea pe un forum de test pentru a vedea dacă funcţionează că altfel sar putea să te reîntorci cu prezentarea erorilor apărute dacă nu instalezi corect MODul.
Deasemenea, este foarte necesar un backup al MODificărilor realizate pe forum cu o foarte bună actualizare a acestora. În unele cazuri va putea conta şi ordinea instalării MODificărilor pentru a rezolva nişte chestiuni de mentenanţă sau chiar o nouă MODificare.

Dacă ai serverul pe calculatorul tău atunci phpBB şi orice alte aplicaţii web se află pe calculatorul tău.
Însă presupun că ai un host gratis, eventual un forum gata făcut de pe multele site-uri de profil.
Te rog să dai un link către forumul tău ca să pot să-ţi dau mai multe amănunte ?

Pentru început ţi-aş sugera să citeşti Catalogul cu Articole de aici pentru a putea înţelege anumite noţiuni.

Cum pui iconiţele la un subiect ?
Ori foloseşti o altă temă ori le înlocuieşti pe cele actuale cu altele, pe care le poţi descărca de aici:
dload.php?action=category&cat_id=24
Folder Images
Folder Buttons
Nu ai nevoie de nici un cod pentru a face asta.

Deasemenea este o imensă bază de date în privinţa MODificărilor unui script phpBB 2.0.X sau chiar şi 3.0.X mai nou plus multe alte facilitaţi ale versiunilor enumerate pe aceste site-uri:
- www.phpbb.com (Site-ul oficial al Grupului phpBB)
- www.phbb.ro (Comunitatea românească a phpBB)
- www.phpbbhacks.com (Sursa Nr.1 a descărcărilor pentru phpBB)

Pentru a MODifica un template ai nevoie de cunoştinţe cel puţin bazice de html şi css.
Pentru a putea învăţa ce ai nevoie în privinţa templatelor te rog să citeşti articolele din catalogul cu articole secţiunea [Stiluri. Vei găsi multe articole care te vor ajuta şi-ţi vor răspunde la întrebare.
În caz de nu dispui de cunoştinţe html si css iţi recomand:
Tutorial Complet HTML şi Tutorial complet CSS
Deasemenea te vor ajuta Articolele şi Tutorialele despre HTML şi CSS.

Pentru a putea experimenta limitele web-designului este nevoie de mult timp şi rabdare. Dacă nu ai calităţile acestea nu o să poţi înţelege majoritatea lucrurilor. Desigur că îţi va fi greu la început, toţi am fost sau unii dintre noi încă suntem ca tine în privinţa cunoştinţelor, însă după ce prinzi gustul....

Suntem un forum de suport pentru phpBB. Deasemenea oferim suport pentru mai tot ce înseamnă IT şi WebDesign. Dacă tu ai pasiunea de a te interesa noi te vom ajuta cu cea mai mare plăcere.
Trebuie să înţelegi că nu o sa poată să-ţi răspundă toată lumea şi nu toţi o să ţi se răspundă imediat. Doar ai grijă în privinţa regulamentului.

Succes!
andutzu_andrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de andutzu_andrei »

iti multumesc din tot sufletul shara sincer...miai fost de mare ajutor...si in legatura cu serverul ai dreptate de ce spui si am host gratis ... www.smile.myforum.ro ...uitate...te rog...inca o data iti multumesc;):*:P
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”