moduri phpbb
- silviugabor
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ms
Ok .mersi mult

- silviugabor
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
sal
Mai am o problema.Am gasit topic-ul cu adresa catre link-ul de unde sa iau codul pentru filmulete.am dat edit la bbcode.php dar acolo nu stiu unde sa bag codul.Daca imi poti spune si unde sa bag codul (exact) ti--as fi foarte recunoscator
ms
Este vorba de acest link:
http://www.influenced.net/2006/09/21/ph ... embedding/
Ar fi fost usor sa rezolv dar nu prea stiu engleza

Este vorba de acest link:
http://www.influenced.net/2006/09/21/ph ... embedding/
Ar fi fost usor sa rezolv dar nu prea stiu engleza

Ultima oară modificat 01-Sep-2007, 23:50:48 de către silviugabor, modificat 1 dată în total.
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
MJR phpbb2 forum
Scuzati-ma daca nu e asta locul unde pot sa postez problema asta dar am cautat ... alte topicuri si asta este cel mai potrivit ! Deci am intalat MJR phpBB2 forum ... am CHMOD-uit tot ce zicea MJR ca trebuie CHMOD-uit si tot am o mica problema :
Incerc sa imi pun in profil un avatar, si am ales sa o incarc din computerul meu ! NU MERGE desi e activat tot in CP :
Chiar si
&
REPET ESTE CHMOD-uit tot ce trebuia 777 !
Gresesc eu undeva ? imi scapa ceva ?
Multumesc pt atentie si rabdare !
P.S.
1. Am incercat si cu "imagini asociate la distanta" si nu imi arata nimica doar sub nickname-ul meu in loc de avatar imi scrie :
2. Am incercat si cu .gif
Cod: Selectaţi tot
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/125957555546fff9bd57493.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/hellion/public_html/forum/profilcp/functions_profile.php on line 468
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpk5qzOQ' to './images/avatars/125957555546fff9bd57493.jpg' in /home/hellion/public_html/forum/profilcp/functions_profile.php on line 468
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hellion/public_html/forum/profilcp/functions_profile.php:468) in /home/hellion/public_html/forum/includes/page_header.php on line 762
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hellion/public_html/forum/profilcp/functions_profile.php:468) in /home/hellion/public_html/forum/includes/page_header.php on line 764
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hellion/public_html/forum/profilcp/functions_profile.php:468) in /home/hellion/public_html/forum/includes/page_header.php on line 765
Configurari pentru imagini asociate (Avatar)
Permite imagini asociate la distanta
Imaginile asociate sunt specificate cu o legatura la alt site web
Permite incarcarea imaginii asociate
REPET ESTE CHMOD-uit tot ce trebuia 777 !
Gresesc eu undeva ? imi scapa ceva ?
Multumesc pt atentie si rabdare !
P.S.
1. Am incercat si cu "imagini asociate la distanta" si nu imi arata nimica doar sub nickname-ul meu in loc de avatar imi scrie :
Imagine asociata (Avatar)
Site Admin
Un Nimeni Celebru ...