Deci am vazut in ultimul timp foarte multe site-uri cu porumbei
Nu inteleg ce atata bataie pe ei Am si eu la tara porumbei cu carca , de rasa , de mancare Dar nu inteleg , site-uri cu porumbei
Pana la urma fiecare cu preferintele lui dar eu unul nu acord asa multa importanta , consider porumbeii ca o sursa de mancare
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
De ex eu fac acest lucru pt ca sunt la fel de pasionat ca si multi altii de porumbei , iar in Romania e o lipsa acuta de infomatie.De ex. n Belgia se chetuie f mult pe porumbei , iar daca va uitati la siteuri din Belgia vedeti ca oamenii aia sunt chiar mai fanatici ca cei de aici.In romania cel mai scump porumbel a fost cumparat cu 20.000 Eur de catre www.nicolaescu-adi.ro , de pe siteul www.pipa.be , cel mai popular site
Nu văd un viitor bun înaripaţilor din România, care au probleme cu stomacu mereu [zic asta, doar ştiţi ce lasă în urma lor, mai ales pe capotele maşinilor] Oricum, între un site de cs, mu online, tutoriale photoshop furate şi un site cu şi despre porumbei, sunt în echipă cu porumbeii.
Nu este vorba de "am mai mulţi vizitatori ca tine şi totuşi deţin un site cu şi despre DRAGON BALL Z (cred că aş avea succes cu un astfel de forum/site)", este vorba să îţi placă şi ţie conţinutul site-ului tău. Dacă faci un forum cu şi despre cs, e clar că eşti limbă după el nu?
e un hobby, atata tot. Unora de ce le plac cainii, altora de ce le plac pisicile? Lasati oameni buni site-uri sa fie cat mai multe, atata timp cat ofera continut original si util pentru cei interesati. Lasati internetul sa se dezvolte.
Si topicul acesta cu ce crezi ca opreste evolutia ? CU NIMIC.
53rg1u tu intrebi ce sunt cu site-urile cu porumbei, da ?
Acum vin si te intreb eu pe tine, Cat de mare poate fi un ou mic ?
(stiu ca e luata din reclama, dar e exact raspunsu la intrebarea ta)
Nu conteaza cu ce se fac site-urile, asa cum a zis si Trask Konoda, ci continutul lor. Nu stiu daca ai observat pana acum, dar internetul este unul dintre cele mai mari si importante surse de informare de pe planeta. E normal sa gasesti orice, fie despre porumbei, fie despre orice altceva.
De ce apar multe site-uri in ultima vreme cu porumbei ? Poate ca li sa starnit lor interesu sa prezinte ceea ce-i intereseaza pe ei, sau poate din alte motive.