ShockingSoft.com
-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ceea ce ai aratat in poza sunt External link si nu Backlinks !
Oricum, cred ca google lucreaza la servere si la algoritm.
Eu ti-am aratat pagerank-ul pe fiecare datacenter in parte nu doar pe toolbar. Poate o eroare, poate e fake
vedem in cateva zile.
Lasa cu freakz.ro, eu cred ca incerci sa faci reclama la respectivul site. Eu folosesc unul dintre cele mai populare site-uri de testat pagerank-ul.
Oricum, cred ca google lucreaza la servere si la algoritm.
Eu ti-am aratat pagerank-ul pe fiecare datacenter in parte nu doar pe toolbar. Poate o eroare, poate e fake

Lasa cu freakz.ro, eu cred ca incerci sa faci reclama la respectivul site. Eu folosesc unul dintre cele mai populare site-uri de testat pagerank-ul.
- shocker
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Hai mai CaTaNhA, nu vezi ce zici? External links si backlinks sunt exact acelasi lucru, aici in Webmasters Tools vezi mai toate link-urile gasite de Google catre site-ul tau, e mult mai functional Webmasters tools decat faza cu link:, o sa il citez pe "Susan Moskwa", Webmaster Trends Analyst de la Google:CaTaNhA scrie:Ceea ce ai aratat in poza sunt External link si nu Backlinks !
The list of backlinks in webmaster tools is more comprehensive than those from the link: operator, but still not guaranteed to show 100% of the links that Google knows about.
Ok, eu folosesc Google.com ca sa imi arate Google PageRank, zi-mi tu mie care e mai credibil?CaTaNhA scrie:Eu folosesc unul dintre cele mai populare site-uri de testat pagerank-ul.

-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Imi cer scuze dar acum observ ca google lucreaza la algoritm sau la servere ( http://www.digpagerank.com/index.php?ur ... .com&dc=18 )
Design-ul de cine e facut la site-ul tau ? De riwix ?
Design-ul de cine e facut la site-ul tau ? De riwix ?
Bravo frate, foarte misto site-ul.

www.jurnalweb.ro Creeaza-ti blogul online.
www.uhost.ro Hosting cu plata, calitate Premium.
www.discuta.ro Creaza-ti simplu forumul tau.
www.uhost.ro Hosting cu plata, calitate Premium.
www.discuta.ro Creaza-ti simplu forumul tau.