ExtremeData.myforum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
MdA ... Exact cum a zis 53rg1u forum facut in 10 minute .. De-ala faceam si eu cand aveam 12 ani
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1
www.darkstrike.ro/forum :">
www.darkstrike.ro/forum :">
de ala am facut eu aqum un an .... si cand am inceput sa invat cei baza de date treburi .. scripturi php atunci miam dat seama cat de rau e hostu
)
Iar asta ma dispera cu myforumul lui .. facut in 5 sec nu 10 , si a mai adaugat si un banner care deformeaza lungimea de la phpbb.ro
un admin sa scoata ala plz !

Iar asta ma dispera cu myforumul lui .. facut in 5 sec nu 10 , si a mai adaugat si un banner care deformeaza lungimea de la phpbb.ro

-
- Utilizator înregistrat
apropo a durat in jur de 4 zile facutul si nu va mai dati asa de be''nosi ca voi tot cu myforum ati inceput si cand o sa aveti voi 2000 posturi si 400useri in 1 saptamana de la facerea forumuli atunci sa mancati k'k't asa ca get lost eu am vrut o parere ceva ei sar ca desteptii pe mine ....mari experti acum 1 sau 2 ani unde erati....Va Zic Eu:PE MYFORUM! multumesc de nimic si daca vreti sa stiti mai e de lucru inka nu e gata....baner nasol stiu dar se rezolva!53rg1u scrie:AI CE NERVI AM PE SPAMMERI ASTIA RATATI CARE SE DAU MARI AICI CU FORUMURILE LOR PE MYFORUM FACUTE IN 10 SEC. X(
Intra Acum! http://extremedata.myforum.ro
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Ai vrut pareri/sfaturi? Ai primit destulesigismunt1988 scrie:apropo a durat in jur de 4 zile facutul si nu va mai dati asa de be''nosi ca voi tot cu myforum ati inceput si cand o sa aveti voi 2000 posturi si 400useri in 1 saptamana de la facerea forumuli atunci sa mancati k'k't asa ca get lost eu am vrut o parere ceva ei sar ca desteptii pe mine ....mari experti acum 1 sau 2 ani unde erati....Va Zic Eu:PE MYFORUM! multumesc de nimic si daca vreti sa stiti mai e de lucru inka nu e gata....baner nasol stiu dar se rezolva!53rg1u scrie:AI CE NERVI AM PE SPAMMERI ASTIA RATATI CARE SE DAU MARI AICI CU FORUMURILE LOR PE MYFORUM FACUTE IN 10 SEC. X(

Apropo, exista un regulament aici pe forum in privinta limbajului

Bafta!
Comunitatea What's Funny
-
- Utilizator înregistrat
nu am vorbit urat
si cred ca se aplica la altii regulamentul.....

Intra Acum! http://extremedata.myforum.ro
Dar de ce nu cumperi un pachet de hosting sa-ti instalezi cu script de forum pe el?
www.jurnalweb.ro Creeaza-ti blogul online.
www.uhost.ro Hosting cu plata, calitate Premium.
www.discuta.ro Creaza-ti simplu forumul tau.
www.uhost.ro Hosting cu plata, calitate Premium.
www.discuta.ro Creaza-ti simplu forumul tau.