ExtremeData.myforum.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

Va place Forumul?

Da foarte mult!
1
7%
Merge....
2
14%
Nu prea
11
79%

Voturi totale: 14

BODY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BODY »

MdA ... Exact cum a zis 53rg1u forum facut in 10 minute .. De-ala faceam si eu cand aveam 12 ani
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1

www.darkstrike.ro/forum :">
Top-neT
Utilizator înregistrat

Mesaj de Top-neT »

de ala am facut eu aqum un an .... si cand am inceput sa invat cei baza de date treburi .. scripturi php atunci miam dat seama cat de rau e hostu :))
Iar asta ma dispera cu myforumul lui .. facut in 5 sec nu 10 , si a mai adaugat si un banner care deformeaza lungimea de la phpbb.ro :| un admin sa scoata ala plz !
sigismunt1988
Utilizator înregistrat

Mesaj de sigismunt1988 »

53rg1u scrie:AI CE NERVI AM PE SPAMMERI ASTIA RATATI CARE SE DAU MARI AICI CU FORUMURILE LOR PE MYFORUM FACUTE IN 10 SEC. X(
apropo a durat in jur de 4 zile facutul si nu va mai dati asa de be''nosi ca voi tot cu myforum ati inceput si cand o sa aveti voi 2000 posturi si 400useri in 1 saptamana de la facerea forumuli atunci sa mancati k'k't asa ca get lost eu am vrut o parere ceva ei sar ca desteptii pe mine ....mari experti acum 1 sau 2 ani unde erati....Va Zic Eu:PE MYFORUM! multumesc de nimic si daca vreti sa stiti mai e de lucru inka nu e gata....baner nasol stiu dar se rezolva!
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

sigismunt1988 scrie:
53rg1u scrie:AI CE NERVI AM PE SPAMMERI ASTIA RATATI CARE SE DAU MARI AICI CU FORUMURILE LOR PE MYFORUM FACUTE IN 10 SEC. X(
apropo a durat in jur de 4 zile facutul si nu va mai dati asa de be''nosi ca voi tot cu myforum ati inceput si cand o sa aveti voi 2000 posturi si 400useri in 1 saptamana de la facerea forumuli atunci sa mancati k'k't asa ca get lost eu am vrut o parere ceva ei sar ca desteptii pe mine ....mari experti acum 1 sau 2 ani unde erati....Va Zic Eu:PE MYFORUM! multumesc de nimic si daca vreti sa stiti mai e de lucru inka nu e gata....baner nasol stiu dar se rezolva!
Ai vrut pareri/sfaturi? Ai primit destule ;)
Apropo, exista un regulament aici pe forum in privinta limbajului :)
Bafta!
Comunitatea What's Funny
sigismunt1988
Utilizator înregistrat

Mesaj de sigismunt1988 »

nu am vorbit urat ;-) si cred ca se aplica la altii regulamentul.....
stacey
Nou venit

Mesaj de stacey »

Dar de ce nu cumperi un pachet de hosting sa-ti instalezi cu script de forum pe el?
www.jurnalweb.ro Creeaza-ti blogul online.
www.uhost.ro Hosting cu plata, calitate Premium.
www.discuta.ro Creaza-ti simplu forumul tau.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Topic inchis. Spam.
Închis

Înapoi la “Forumuri”