Noutati & Discutii recente (At-A-Glance)

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
seven
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Noutati & Discutii recente (At-A-Glance)

Mesaj de seven »

Salut,

De unde pot face download la addon-ul din dreapta cel care apare aici in forum in partea dreapta "Noutati" si "Discutii recente" ?
Este un "mods" din http://www.phpbb.com/mods/ sau unde il gasesc?

Thx! ;)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

este vorba de mod-ul At A Glance si este destul de usor de instalat.

10x seven :wink:
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 12:45:01 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
seven
Utilizator înregistrat

Mesaj de seven »

Acum fac download si apoi incerc sa nu imi prind urechile.

Thx! :wink:
tavi
Nou venit

Mesaj de tavi »

Hello bogdan,

Am instalat si eu modulul At A Glance si am 2 intrebari:

1. La voi in forum (primariatm.ro) apar pe langa titlu si autorul post-ului si nr. de comentarii. Mie nu mi-au aparut aceste rubrici si nu am gasit in fisierele de configurare ale modulului nimic despre ele. Cum trebuie setat modulul/forum-ul ptr. ca si aceste informatii sa apara?

2. Ce inteleg ei prin News Forum, respectiv cum se instaleaza el?

Multumesc anticipat,

tavi
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

tavi scrie:1. La voi in forum (primariatm.ro) apar pe langa titlu si autorul post-ului si nr. de comentarii. Mie nu mi-au aparut aceste rubrici si nu am gasit in fisierele de configurare ale modulului nimic despre ele. Cum trebuie setat modulul/forum-ul ptr. ca si aceste informatii sa apara?
Modulul At A Glance are o forma predefinita la instalare. Dar poti sa o modifici din cod cum vrei tu. Aceste modificari se fac in fisierul glance_body.tpl din templates.

Cauta urmatoarea parte de cod:

Cod: Selectaţi tot

<!-- BEGIN recent -->
<tr>
     <td nowrap valign="top">{recent.BULLET}</td><td valign="top" width="100%"><span class="genmed">
     <a href="{recent.TOPIC_LINK}" class="genmed">{recent.TOPIC_TITLE}</a></span></td>
</tr>
<!-- END recent -->
In aceasta portiune poti adauga codul necesar. Constantele de tip {recent.TOPIC_TITLE} va trebui sa le definesti in glance.php.

Vom incerca sa punem acest modul modificat spre download cat mai curand :-)
tavi scrie:2. Ce inteleg ei prin News Forum, respectiv cum se instaleaza el?
News Forum este o denumire oarecare de forum. Poti sa inlocuiesti numele acelui forum in linia:

$glance_news_heading = 'Important';
Restul modificarilor le poti face in glance_config.php:

$glance_news_forum_id = id_forum_stiri; // id-ul forumului de stiri/anunturi sau ce vrei tu

$glance_num_news = nr_topicuri_stiri; // numarul de topicuri care vor fi afisate din forumul a carui id l-ai pus mai sus

$glance_num_recent = nr_topicuri_recente; // numarul de topicuri recente ce vor fi afisate, mai putin cele din forumul de la id_forum_stiri
Succes :-)
Ultima oară modificat 07-Apr-2003, 16:55:49 de către danielt, modificat 1 dată în total.
tavi
Nou venit

Mesaj de tavi »

Salut Daniel,

Multumesc pentru raspuns, dar cred ca voi astepta modificarile voastre propuse spre download. Am gasit secventa respectiva de cod in glance_body.tpl, dar nu stiu care ar fi constanta pe care o caut :((adica cea care mi-ar arata autorul post-ului).

In rest totul a decurs bine, mi-am formatat front-page-ul forum-ului cam asa cum ati facut si voi, arata mult mai bine acum :)

Multumesc ptr. asistenta,

Tavi
danielt

Mesaj de danielt »

Care este adresa site-ului tau? Suntem curiosi :lol:
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

As dori daca se poate sa puneti aici ceea ce (si unde) trebuie scris pt acest mod (vb de At A Glance) astfel incat sa apara, macar in rubrica celor mai recente diskutzii, nu numai titlul threadului cat shi ultimul post shi cel ce l-a scirs + nr'u de posturi ale respectivului (cam exact cum avetzi voi). Despre news, altadata :)
PS: Ori danielt ori bogdan...chiar sunt curios care va da reply. DACA va da careva :lol:
danielt

Mesaj de danielt »

At a glance, asa cum arata pe acest site este o modificare a modificarii originalului :lol: - este facuta de mine si necesita ceva explicatii, am sa-mi fac timp si o sa scriu unde anume trebuie facute adaugarile si modificarile 8)
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

YaaaaY. Tzin sa'tzi multumesc anticipat pentru efort..
M-am holbat shi eu p-acolo, am mai facut niste modificari pe unde am vazut io ca "seamana" da' degeaba...adevaru' e ca fara php... :(
n'am reusit sa-l pun decat in overall_footer.tpl si arata naspa[/b] mai ales ca am shi template'u ala albastru de la Bman1
Inca odata itzi multzumesc shi ashtept "nerabdator" aparitzia tutorialului :roll:
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”