danielt scrie:Care este adresa site-ului tau? Suntem curiosi
Sorry ca raspund mai greu zilele astea, dar daca va uitati pe site si frunzariti putin si forum-ul, va veti imagina 'what is going to happen' in zilele urmatoare
danielt scrie:At a glance, asa cum arata pe acest site este o modificare a modificarii originalului - este facuta de mine si necesita ceva explicatii, am sa-mi fac timp si o sa scriu unde anume trebuie facute adaugarile si modificarile
U-ha. Ia spune'ne, itzi faci timp luna asta? /me in sesiune
Nu inteleg am dezarhivat glance_2_2_1.zip.. am copiat glance.php and glance_config.php in "/" unde am instalat forumul iar glance_body.tpl in glance_body.tpl in templates/subSilver shi nu merge.. adica daca incerc sa intru pe site http://jugulat0r.com/glance_config.php imi zice Hacking attempt...? Forumul ruleaza pe un forum phpBB 2.0.5
1. Deschide glance_config.php pentru a seta variabilele necesare in functionare.
cea mai importanta setare este:
$glance_forum_dir = '/phpbb2/'; - numele directorului in care este instalat forumul
2. Copiaza glance.php si glance_config.php in radacina directorului in care este instalat forumul.
3. Copiaza glance_body.tpl in templates/subSilver (subSilver sau alt director specific stilului folosit)
4. Fa urmatoarele:
#
#-----[ DESCHIDE fisierul de tip (.php) in care vrei sa apara informatiile - de exemplu index.php ]
#
#
#-----[ CAUTA ]
#
//
// Generate the page
//
$template->pparse('body');
#
#-----[ INAINTE, ADAUGA ]
#
include($phpbb_root_path . 'glance.'.$phpEx);
#
#-----[ DESCHIDE fisierul din template corespunzator (.tpl) - daca ai ales index.php vei deschide index.tpl ]
#
#
#-----[ ADAUGA urmatorul cod acolo unde vrei sa apara casuta cu informatii ]
#
{GLANCE_OUTPUT}
#
#-----[ Salveaza si inchide toate fisierele ]
#
Hacking attempt apare de obicei cand "Sari" peste un pas shi incerci sa accesezi direct fishieru. BuGsY, btw, io te shtiu pe tine - de pe #Zet, unde io's babanu' Oricum, eram off-topic
PS: danieleeeeee, ai promis!
danielt totusi nu ne`ai spus cum sa impartim tabelele din index_body.tpl eu am incercat de cateva ori si nu itzi poti imagina rezultatul acestor incercari
1. se copiază glance_config.php în acelaşi loc cu index.php;
2. se copiază glance.php în acelaşi loc cu index.php;
3. se copiază glance_body.tpl în acelaşi loc cu index_body.tpl (la stilul subSilver în templates/subSilver);
4. se deschide fişierul în care va apare tabelul, de ex. index.php şi se caută secvenþa de cod: