DEBUG MODE Line : 40 File : /includes/smtp.php
DEBUG MODE Line : 40 File : /includes/smtp.php
La înregistrarea unui user nou, se afişează mesajul:
Ran into problems sending Mail. Response: 502 unimplemented (#5.5.1)
DEBUG MODE
Line : 40
File : /home/hosting/rapfor/Forum/includes/smtp.php
Menţionez că forumul e instalat pe 3x.ro şi folosesc un server extern SMTP.
Are cineva o idee de rezolvare?
Ran into problems sending Mail. Response: 502 unimplemented (#5.5.1)
DEBUG MODE
Menţionez că forumul e instalat pe 3x.ro şi folosesc un server extern SMTP.
Are cineva o idee de rezolvare?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
smtp
e clar ca este ceva problema cu SMTP-ul...
incearca sa revezi setarile in primul rand; apoi incearca fara a specifica parola pentru SMTP, apoi fara a specifica utilizatorul SMTP; daca nici asa merge (asta in cazul in care server-ul SMTP este cazut) incearca un alt server SMTP.
Consulta si subiectul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie ?
incearca sa revezi setarile in primul rand; apoi incearca fara a specifica parola pentru SMTP, apoi fara a specifica utilizatorul SMTP; daca nici asa merge (asta in cazul in care server-ul SMTP este cazut) incearca un alt server SMTP.
Consulta si subiectul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie ?

Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:40:27 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
Ei bine, am încercat serverul SMTP de la Yahoo: smtp.mail.yahoo.com după încercări cu/fără parolă şi user, s-a rezolvat. Înregistrarea unui nou user funcţionează pe 3x.ro cu server SMTP extern (în cazul meu smtp.mail.yahoo.com).
S'auzim de bine
S'auzim de bine

Ultima oară modificat 27-Mai-2003, 10:55:36 de către SaM, modificat 1 dată în total.
- bogdan
Re: smtp
cand ai facut setarile pt. SMTP-ul de la Yahoo ai specificat user-ul si parola ?
PS. mai multa atentie !
de ce nu consulti si link-ul de care ti-am zis ? sunt acolo ceva adrese de astfel de serverebogdan scrie:Consulta si subiectul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie ?
PS. mai multa atentie !
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:40:49 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
De fapt, a funcţionat doar de două ori. Nu am specificat decât serverul SMTP de la yahoo, fără utilizator SMTP şi parolă. Acum, la înregistrarea unui nou user (în aceeaşi configuraţie), primesc mesajul
Ran into problems sending Mail. Response: 530 authentication required - for help go to http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-11.html
DEBUG MODE
Mergând la adresa indicată citesc:
If you have set the "Outgoing Mail (SMTP) Server" field in Yahoo! Mail to smtp.mail.yahoo.com, have set your client to use authenticated SMTP, and find that you can receive but cannot send messages, you may have to use your ISP server's address, rather than Yahoo!'s. Please contact your ISP for the SMTP server address to enter.
Cum se face că totuşi a funcţionat cel puţin de două ori?
Sandu MIHAI
Ran into problems sending Mail. Response: 530 authentication required - for help go to http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-11.html
DEBUG MODE
Mergând la adresa indicată citesc:
If you have set the "Outgoing Mail (SMTP) Server" field in Yahoo! Mail to smtp.mail.yahoo.com, have set your client to use authenticated SMTP, and find that you can receive but cannot send messages, you may have to use your ISP server's address, rather than Yahoo!'s. Please contact your ISP for the SMTP server address to enter.
Cum se face că totuşi a funcţionat cel puţin de două ori?
Sandu MIHAI
- bogdan
vad ca deja ai rezolvat problema viewtopic.php?p=745#745
trebuia totusi sa anunti asta intr-un mesaj separat
trebuia totusi sa anunti asta intr-un mesaj separat
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:41:21 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
Nu, din păcate problema nu e rezolvată. Aşa cum spuneam, înregistrarea unui nou user fără probleme a funcţionat de două ori. Acum, nu mai merge. Primesc mesaje gen:
DEBUG MODE
când nu am indicat numele de utilizator SMTP şi parola, şi mesaje gen
Ran into problems sending Mail. Response: 535 authorization failed (#5.7.0)
DEBUG MODE
când le-am indicat. Totuşi menţionez încă o dată că a mers. Am dovada în căsuţa poştală a noului user pe care l-am înregistrat!
DEBUG MODE
când nu am indicat numele de utilizator SMTP şi parola, şi mesaje gen
Ran into problems sending Mail. Response: 535 authorization failed (#5.7.0)
DEBUG MODE
când le-am indicat. Totuşi menţionez încă o dată că a mers. Am dovada în căsuţa poştală a noului user pe care l-am înregistrat!