www.Freakz.ro - Intra cine vrea, iese cine poate
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pai da, sute de ani, macar am sa reusesc, bah ia zain catan, tacshiv tov .. ia hatihat mezuian batahat! ima shelha tisaref alvai amen, ia cus! asculta, eu pot sa pic freakz si acum, nume idiot ca tine! Daca-ti trag un pumn in gura, ESTI MORT FRAIERE!!!! date-n zain sheli, ia ben sharmoota! Nefondata e mintea ta! RATATULE! esti un copil gresit, piciule!!!
demnitate? AHAHAAAHA ce demnitate frate ? demnitatea de prostie ? gayism? idiotenie ? zi tu !

Pentru ca nu a intrat niciun admin sau moderator pana acum sa vada ce se vorbeste si sa vezi cu ceva "bani" cum se rezolva problemaxFuRy scrie:De ce nu incetati???
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
Ce BANI MAH ?! Eu sigur am sa primesc BAN, din cauza unui copil cu IQ NEGATIV! SI RESPECTIV, SI PERSOANA NEGATIVE, CELE 2 PERSOANE DEFAPT. Din cauza unui ratat! care ameninta pe toate lumea, si se crede dumnezeu. If i get my hands on you ... you .. you ... ******** *****, i`ll kill you ******** ! shocker, e o panarama de om, cel mai mare ratat pe care l-am vazuti n viata mea, sa se duca sa suga iau ban, stiu asta!
defapt tu esti cu IQ-ul negativ si presupun ca doar tu vei lua ban,dupa felul asta dragut de a vorbi,presarat cu greseli gramaticale.
de ce faci tu atata caz pe tema freakz? ca mori de invidie.
apropo,a INSPIRA nu este la fel cu a COPIA, si din cate imi amintesc,tu erai admin pe un forum/site copiat bucata cu bucata de pe freakz.
cat despre site,ca sa scapam de oameniii fara minte ca tine am inceput sa-l refacem,abia astept sa te vad cum mori sinucigandu-te cu unghia in gat,pentru ca tu nu poti.
cheers.
de ce faci tu atata caz pe tema freakz? ca mori de invidie.
apropo,a INSPIRA nu este la fel cu a COPIA, si din cate imi amintesc,tu erai admin pe un forum/site copiat bucata cu bucata de pe freakz.
cat despre site,ca sa scapam de oameniii fara minte ca tine am inceput sa-l refacem,abia astept sa te vad cum mori sinucigandu-te cu unghia in gat,pentru ca tu nu poti.
cheers.
poseidon, in afara de ce au spus bravii mei prieteni, retard si cu shocker, nu mai am nimic major de adaugat, doar ca esti ipocrit si cam prea, prea increzator in propriile tale puteri, atat.
si te rog studiaza civilizatia, ti-ar prinde bine, ca momentan ai fost pe principiul "monkey see, monkey do"
si te rog studiaza civilizatia, ti-ar prinde bine, ca momentan ai fost pe principiul "monkey see, monkey do"
-
Continuare de la viewtopic.php?t=10595&postdays=0&postorder=asc&start=40
ban retard 14 zile.
ban retard 14 zile.
-
- Utilizator înregistrat
Poseidon ce ai ma? shota sharmoota, injuri lumea in araba? aici e forum de romani...nu de arabi

<a href="http://www.cs-fun.net"> Tutoriale, Plugin-uri, Harti noi, Huburi, Promovare servere cs, Download cs full, patch-uri, swds
Jalnic. Poseidon, ai reusit sa faci offtopic in propriul topic, acum te rog, nu strica si alte topicuri.CsFuNNeT scrie:Poseidon ce ai ma? shota sharmoota, injuri lumea in araba? aici e forum de romani...nu de arabi
Shocker, aveti o eroare pe freakz... ceva cu maimutele blabla...
Sarbatori fericite tuturor!