Lucrez la o asociatie... si de cateva saptamani ma streseaza seful sa fac rost de un program cu care sa putem scrie cd-uri ce nu pot fi copiate asa de usor.
am incercat mai multe programe insa niciunul nu a dat roade.
aveti idee de asa program ?
daca aveti intrebari din acelea de genul voi aveti drepturi de autor si alte chestii nu va obositi ... asociatia are de toate; licente, drepturi si toate chichitele.
program de scris cd-uri cu drept de autor.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
program de scris cd-uri cu drept de autor.
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
Sincer nu stiu daca este asa ceva. Unde ai vazut cd-uri care nu pot fi copiate ?
Am vazut doar cd-uri la care daca ii dai copy disc, apare acolo o chestie (in log la nero) care te informeaza ca cd-ul e copyrighted. Dar nu te opreste sa ii faci copie, iar apoi si copia va deveni "copyrighted" (daca dai iar copy disc de pe acea copie, va aparea din nou acel semn cu un C in cerc) ca se copiaza cu totul.
Am vazut doar cd-uri la care daca ii dai copy disc, apare acolo o chestie (in log la nero) care te informeaza ca cd-ul e copyrighted. Dar nu te opreste sa ii faci copie, iar apoi si copia va deveni "copyrighted" (daca dai iar copy disc de pe acea copie, va aparea din nou acel semn cu un C in cerc) ca se copiaza cu totul.
What I'm s'pose to write here ?