RE:CUM pot sa pun un baner pe forum

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Intradevar, nu era nevoie sa faci subiecte repetate pe tema site-ului tau, hai sa revenim la subiectul initial. Nu te ia nimeni la misto, intreaba ce ai de intrebat, si vei fi ajutat ... !
Roooney7
Utilizator înregistrat

Mesaj de Roooney7 »

vb la reclama la topic ala
adissan888
Nou venit

Mesaj de adissan888 »

Este cineva amabil sa ne spuna cum putem schimba bannerul la forum pas cu pas ?
Din ce s-a spus pana acum in acest topic nu a mers. Eu folosec tema vistax si nu am reusit.
adissan888
Nou venit

Mesaj de adissan888 »

Am reusit sa adaug un nou banner, prin modificarea overall_header.html, dar este aliniat in partea stanga si a ramas si cel vechi. Cum il centrez si cum fac sa dispara cel vechi ?
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Ii dai din css sa alinieze nu left...ci center!
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Criminalul-X
Utilizator înregistrat

Mesaj de Criminalul-X »

l-am ajutat eu .. :D e fericit acuma :D
adissan888
Nou venit

Mesaj de adissan888 »

Multumesc, am rezolvat problema :!:
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bodnar Dan »

Salut!

Utilizez stilul SubSilver2 si am o intrebare! Am modificat fisierele overall_footer.html si respectiv overall_header, pentru a introduce anumite bannere si sigle si apoi le-am incarcat pe site la adresa corespunzatoare (in ..styles/subsilver2/template). Insa problema e ca nu mi se schimba nimic! Mai mult decat atat... am sters aceste fisiere (plus inca 2: simple_header si simple_footer) din directorul respectiv iar forumul merge si arata foarte bine chiar si fara ele. Ce pot sa fac? :) Precizez ca nu vreau sa utilizez stilul 'prosilver'. Multumesc!
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Bodnar Dan scrie:Salut!

Utilizez stilul SubSilver2 si am o intrebare! Am modificat fisierele overall_footer.html si respectiv overall_header, pentru a introduce anumite bannere si sigle si apoi le-am incarcat pe site la adresa corespunzatoare (in ..styles/subsilver2/template). Insa problema e ca nu mi se schimba nimic! Mai mult decat atat... am sters aceste fisiere (plus inca 2: simple_header si simple_footer) din directorul respectiv iar forumul merge si arata foarte bine chiar si fara ele. Ce pot sa fac? :) Precizez ca nu vreau sa utilizez stilul 'prosilver'. Multumesc!
Sterge cache-ul din forum, da-i refresh la stil.
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bodnar Dan »

Multumesc pt raspuns, s-a rezolvat!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”