RE:CUM pot sa pun un baner pe forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
-
- Nou venit
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Nou venit
-
- Utilizator înregistrat
Salut!
Utilizez stilul SubSilver2 si am o intrebare! Am modificat fisierele overall_footer.html si respectiv overall_header, pentru a introduce anumite bannere si sigle si apoi le-am incarcat pe site la adresa corespunzatoare (in ..styles/subsilver2/template). Insa problema e ca nu mi se schimba nimic! Mai mult decat atat... am sters aceste fisiere (plus inca 2: simple_header si simple_footer) din directorul respectiv iar forumul merge si arata foarte bine chiar si fara ele. Ce pot sa fac?
Precizez ca nu vreau sa utilizez stilul 'prosilver'. Multumesc!
Utilizez stilul SubSilver2 si am o intrebare! Am modificat fisierele overall_footer.html si respectiv overall_header, pentru a introduce anumite bannere si sigle si apoi le-am incarcat pe site la adresa corespunzatoare (in ..styles/subsilver2/template). Insa problema e ca nu mi se schimba nimic! Mai mult decat atat... am sters aceste fisiere (plus inca 2: simple_header si simple_footer) din directorul respectiv iar forumul merge si arata foarte bine chiar si fara ele. Ce pot sa fac?

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sterge cache-ul din forum, da-i refresh la stil.Bodnar Dan scrie:Salut!
Utilizez stilul SubSilver2 si am o intrebare! Am modificat fisierele overall_footer.html si respectiv overall_header, pentru a introduce anumite bannere si sigle si apoi le-am incarcat pe site la adresa corespunzatoare (in ..styles/subsilver2/template). Insa problema e ca nu mi se schimba nimic! Mai mult decat atat... am sters aceste fisiere (plus inca 2: simple_header si simple_footer) din directorul respectiv iar forumul merge si arata foarte bine chiar si fara ele. Ce pot sa fac?Precizez ca nu vreau sa utilizez stilul 'prosilver'. Multumesc!
-
- Utilizator înregistrat