Configurare php.....................
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Configurare php.....................
Salut sunt nou pe aici asa ca am facut poastul unde am crezut ca este mai bine.
Problema mea este in felul urmator...am instalat phphbb3 am facut tot ce trebuia sa ruleze bine dar nu imi arata categoriile ... www.flykreedz.ro/forum uitati-va si voi ce-mi zice . Daca ma pute-ti ajuta vas fi recunascaor.
PS: care ma pute-ti ajuta in tottalitate sa configurez bine ,bine , dati-mi add cerf_srv ,care nu rezolvati-ma cu asta.
Multumesc.Anticipat
Problema mea este in felul urmator...am instalat phphbb3 am facut tot ce trebuia sa ruleze bine dar nu imi arata categoriile ... www.flykreedz.ro/forum uitati-va si voi ce-mi zice . Daca ma pute-ti ajuta vas fi recunascaor.
PS: care ma pute-ti ajuta in tottalitate sa configurez bine ,bine , dati-mi add cerf_srv ,care nu rezolvati-ma cu asta.
Multumesc.Anticipat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Te ajutăm aici, poate au şi alţii aceaşi problemă ca şi tine.
După ce ai făcut categoriile şi forumurile o să îţi apară o adresă şi anume set permissions.
Apasă acolo şi pune permisiuni fiecărui grup, global moderatori, administratori, vizitatori şi utilizatori înregistraţi. După ce ai făcut asta poţi crea alte categorii şi copiezi permisiunile de la cealaltă ca să îţi fie mai uşor.
După ce ai făcut categoriile şi forumurile o să îţi apară o adresă şi anume set permissions.
Apasă acolo şi pune permisiuni fiecărui grup, global moderatori, administratori, vizitatori şi utilizatori înregistraţi. După ce ai făcut asta poţi crea alte categorii şi copiezi permisiunile de la cealaltă ca să îţi fie mai uşor.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
Cred că am fost destul de explicit, dacă vrei să arate categoriile create deja mergi în Panoul Administratorului (ACP), la Forums, de acolo alege Forum permissions, selectează forumul sau forumurile pe care vrei să pui permisiuni, apoi grupul şi de acolo este uşor, apeşi pe Advanced Permissions şi setezi după cum vrei.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
Acolo unde ai urcat forumul, dacă acesezi forumul de la www.site.ro atunci se află în public_html (aşa e normal), dacă îl acesezi de la www.site.ro/forum se află în public_html/director (forum e doar un exemplu, poate fi şi phpbb)
Dacă ai cPanel ai un File Editor acolo şi găseşti folderul install.
Dacă ai cPanel ai un File Editor acolo şi găseşti folderul install.
-
- Utilizator înregistrat