Ranks Imagine
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Ranks Imagine
Ce trebuie sa pun in folderul ranks sau altvef ca fiecare rank sa aiba o culoare?
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Ranks Imagine
Rank-urile sunt imaginile de sub numele utilizatorului, de exemplu acesta:DjAligator scrie:Ce trebuie sa pun in folderul ranks sau altvef ca fiecare rank sa aiba o culoare?

Tot rank-uri se numesc şi textele de sub utilizator, de exemplu:
Nou venit
Dacă vrei ca un grup, de exemplu Utilizatori înregistraţi, mergi în Panoul Administratorului şi alege tab-ul Users and Groups, în stânga ai opţiunea Manage Groups, apeşi pe Settings şi o să ai opţiunea Group color
Cod: Selectaţi tot
Defines the colour members’ usernames will appear in, leave blank for user default.
-
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Urcă în directorul images/ranks imaginile de la rank-uri şi mergi în ACP la Users and Groups, Manage Ranks şi de acolo modifici după cum vrei, nu este nicio limită, poţi pune câte vrei.DjAligator scrie:si cate rank.uri merg puse ca am pus 22 si nu restul nu se mai pun se poate face cumva sa maresc nr de rank.uri ?
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
1.Ma intereseaza si pe mine sa-mi pun pe forum, la rank, niste stelute dar nu prea am inteles cum sa fac. Am creat titlurile rangurilor,am setat numarul de mesaje dar nu stiu cum sa incarc imaginea rangului...Muzet scrie:Rank-urile sunt imaginile de sub numele utilizatorului, de exemplu acesta:DjAligator scrie:Ce trebuie sa pun in folderul ranks sau altvef ca fiecare rank sa aiba o culoare?
Tot rank-uri se numesc şi textele de sub utilizator, de exemplu:
Nou venit
Dacă vrei ca un grup, de exemplu Utilizatori înregistraţi, mergi în Panoul Administratorului şi alege tab-ul Users and Groups, în stânga ai opţiunea Manage Groups, apeşi pe Settings şi o să ai opţiunea Group colorPui codul de la culoare, de exemplu CC6600.Cod: Selectaţi tot
Defines the colour members’ usernames will appear in, leave blank for user default.
2.Am incercat sa descarc de aici http://www.phpbb.ro/downloads.php?view=detail&df_id=14 "Quick Reply" dar nu merge...
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Le incarci prin FTP in images/avatar/ranks/ si apoi pui alegi imaginea corespunzatoare fiecarui rang in PA - Utilizatori si grupuri - Utilizatori - Imagine rang: .costy1 scrie: 1.Ma intereseaza si pe mine sa-mi pun pe forum, la rank, niste stelute dar nu prea am inteles cum sa fac. Am creat titlurile rangurilor,am setat numarul de mesaje dar nu stiu cum sa incarc imaginea rangului...
costy1 scrie: 2.Am incercat sa descarc de aici http://www.phpbb.ro/downloads.php?view=detail&df_id=14 "Quick Reply" dar nu merge...