Ranks Imagine

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
DjAligator
Utilizator înregistrat

Ranks Imagine

Mesaj de DjAligator »

Ce trebuie sa pun in folderul ranks sau altvef ca fiecare rank sa aiba o culoare?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Ranks Imagine

Mesaj de Muzet »

DjAligator scrie:Ce trebuie sa pun in folderul ranks sau altvef ca fiecare rank sa aiba o culoare?
Rank-urile sunt imaginile de sub numele utilizatorului, de exemplu acesta:
Imagine
Tot rank-uri se numesc şi textele de sub utilizator, de exemplu:
Nou venit
Dacă vrei ca un grup, de exemplu Utilizatori înregistraţi, mergi în Panoul Administratorului şi alege tab-ul Users and Groups, în stânga ai opţiunea Manage Groups, apeşi pe Settings şi o să ai opţiunea Group color

Cod: Selectaţi tot

Defines the colour members’ usernames will appear in, leave blank for user default.
Pui codul de la culoare, de exemplu CC6600.
DjAligator
Utilizator înregistrat

Mesaj de DjAligator »

si cate rank.uri merg puse ca am pus 22 si nu restul nu se mai pun se poate face cumva sa maresc nr de rank.uri ?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

DjAligator scrie:si cate rank.uri merg puse ca am pus 22 si nu restul nu se mai pun se poate face cumva sa maresc nr de rank.uri ?
Urcă în directorul images/ranks imaginile de la rank-uri şi mergi în ACP la Users and Groups, Manage Ranks şi de acolo modifici după cum vrei, nu este nicio limită, poţi pune câte vrei.
DjAligator
Utilizator înregistrat

Mesaj de DjAligator »

si.a dat drumul la rank.uri dar de unde scot acelel imagini fac cate un fisier php si pun codul la acea imagine?

Si la forum ce cod sa pun ca sa fie pe centru sau nu are?
costy1
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de costy1 »

Muzet scrie:
DjAligator scrie:Ce trebuie sa pun in folderul ranks sau altvef ca fiecare rank sa aiba o culoare?
Rank-urile sunt imaginile de sub numele utilizatorului, de exemplu acesta:
Imagine
Tot rank-uri se numesc şi textele de sub utilizator, de exemplu:
Nou venit
Dacă vrei ca un grup, de exemplu Utilizatori înregistraţi, mergi în Panoul Administratorului şi alege tab-ul Users and Groups, în stânga ai opţiunea Manage Groups, apeşi pe Settings şi o să ai opţiunea Group color

Cod: Selectaţi tot

Defines the colour members’ usernames will appear in, leave blank for user default.
Pui codul de la culoare, de exemplu CC6600.
1.Ma intereseaza si pe mine sa-mi pun pe forum, la rank, niste stelute dar nu prea am inteles cum sa fac. Am creat titlurile rangurilor,am setat numarul de mesaje dar nu stiu cum sa incarc imaginea rangului...
2.Am incercat sa descarc de aici http://www.phpbb.ro/downloads.php?view=detail&df_id=14 "Quick Reply" dar nu merge...
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

costy1 scrie: 1.Ma intereseaza si pe mine sa-mi pun pe forum, la rank, niste stelute dar nu prea am inteles cum sa fac. Am creat titlurile rangurilor,am setat numarul de mesaje dar nu stiu cum sa incarc imaginea rangului...
Le incarci prin FTP in images/avatar/ranks/ si apoi pui alegi imaginea corespunzatoare fiecarui rang in PA - Utilizatori si grupuri - Utilizatori - Imagine rang: .
costy1 scrie: 2.Am incercat sa descarc de aici http://www.phpbb.ro/downloads.php?view=detail&df_id=14 "Quick Reply" dar nu merge...

:idea: Ar trebui sa deschizi un alt subiect la 3.0.x Suportul pentru MODificări
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”