Site
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Site
Vrei să faci site cu tema de la forum, sau site care să aibă şi forum cu aceeaşi temă ? Spune mai clar.El scrie:Am forum ... cum pot sa-mi fac site ? De unde iau template-uri pentru el ?Scripturi etc.

- PN_Otelul
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Vrei sa faci un site care sa semene cu forumul sau vrei ca forumul sa fie incadrat intr-un site ?El scrie:Vreau sa fac site cu tema de la forum
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
in acest caz editarea se va face prin ftp.
ideea este simpla. iei index.php din root si index_body.html din fisierele de template. le copiezi si le schimbi numele
vei avea apoi
index.php
home.php (home este un exemplu de nume pt pagina, poti pune ce vrei)
styles/tema/template/index_body.html
styles/tema/template/home_body.hmtl
in acest moment home.php are in codul sursa referire la index_body.html deci acel link va trebui schimbat.
deschizi home.php si cauti
apoi index_body.html vei inlocui cu home_body.html
si iti va iesi
dupa ce faci asta deschizi home_body.html
si cauti
stergi acest rand, si in locul lui pui continutul paginii tale
avantaje:
sesiunea se pastreaza, adica nu te delogheaza daca umbli pe pagina
este ca o extensie a forumului
observatii:
in overall_header.hml din styles/tema/template sa pui link catre pagina ( faci tu meniu sau cum vrei)
si in continutul paginii ai aici un exemplu de Quick Tables.
pui in loc de <!-- INCLUDE forumlist_body.html --> acele coduri (care vrei) din acest link http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &sk=t&sd=a (primul mesaj)
in acele Quick Tables pui continutul tau ca sa fie identic cu forumul tau. iti dau un exemplu facut de mine
www.femeiaunika.com/forum/index.php
www.femeiaunika.com/forum/superslim.php (am folosi al doilea quick table)
ce nu ai inteles intrebi
ideea este simpla. iei index.php din root si index_body.html din fisierele de template. le copiezi si le schimbi numele
vei avea apoi
index.php
home.php (home este un exemplu de nume pt pagina, poti pune ce vrei)
styles/tema/template/index_body.html
styles/tema/template/home_body.hmtl
in acest moment home.php are in codul sursa referire la index_body.html deci acel link va trebui schimbat.
deschizi home.php si cauti
Cod: Selectaţi tot
$template->set_filenames(array(
'body' => 'index_body.html')
si iti va iesi
$template->set_filenames(array(
'body' => 'home_body.html')
si cauti
<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
avantaje:
sesiunea se pastreaza, adica nu te delogheaza daca umbli pe pagina
este ca o extensie a forumului
observatii:
in overall_header.hml din styles/tema/template sa pui link catre pagina ( faci tu meniu sau cum vrei)
pui in loc de <!-- INCLUDE forumlist_body.html --> acele coduri (care vrei) din acest link http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &sk=t&sd=a (primul mesaj)
in acele Quick Tables pui continutul tau ca sa fie identic cu forumul tau. iti dau un exemplu facut de mine
ce nu ai inteles intrebi
geo
codurile de aici http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &sk=t&sd=a nu imi merg mie ca tema e modificata ... de exemplu' ala zice sa caut ceva si sa adaug altceva dupa dar eu nu am asa ceva ( ala de trebuie cautat ) in template
ce fac?
------------------------------------------------------------------------------------
De aici incolo numai inteleg
:
observatii:

------------------------------------------------------------------------------------
De aici incolo numai inteleg

observatii: