2) Fanky ... se vede ca nu te pricepi deloc la CS

Ms pentru parere

1.Nu te-ai inspirat , ai copiato TOTALEl scrie:1) E adevarat ... m-am cam inspirat din tema celor de la grafiks![]()
2) Fanky ... se vede ca nu te pricepi deloc la CS... uite-te tu pe un forum de CS sa vezi ca toate categoriile sunt aceleasi
si daca te uiti mai atent pe GenerationCS o sa observi ca sunt mai multe obtiuni ca pe celelalte forumuri de CS ...
![]()
Ms pentru parere
Consumaterazwans scrie:Scuza-ma ca itsi spun..da imi bag p*** in MM si IN fam Mati..de copil sau om infect..facut cu dosu P***..si facut din L**a..
Tu gandesti ce ai facut X(....esti un noob si un ratat fara soarta...care nu stie ce face....si nu pot sa ma abtin si tin a iti spune sa iti iau MM in p**a si ma P** pe mata aia care e scoasa din tomberoane X(...
SCOATEE IN MM TEMA SI BANEAZATE SINGUR..PIS**** pe FAta Ta de RIPPER INFRCT...USNANEAM CHIlotII pe CRUCEA LU MATA...
MI-a parut bine de cunostinta ..fmmmmmmmmmm si fgmmmmm si mmmmmm din inima !!
Salut !!
meriti ban pe orice forum , sti numai sa copieziEl scrie:razwans scrie:Scuza-ma ca itsi spun..da imi bag p*** in MM si IN fam Mati..de copil sau om infect..facut cu dosu P***..si facut din L**a..
Tu gandesti ce ai facut X(....esti un noob si un ratat fara soarta...care nu stie ce face....si nu pot sa ma abtin si tin a iti spune sa iti iau MM in p**a si ma P** pe mata aia care e scoasa din tomberoane X(...
SCOATEE IN MM TEMA SI BANEAZATE SINGUR..PIS**** pe FAta Ta de RIPPER INFRCT...USNANEAM CHIlotII pe CRUCEA LU MATA...
MI-a parut bine de cunostinta ..fmmmmmmmmmm si fgmmmmm si mmmmmm din inima !!
Salut !!
Consumate) ... putin imi pasa de ce spune un robot
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 1 vizitator