XtremPlaya Clan Forum!

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Sebby05
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

XtremPlaya Clan Forum!

Mesaj de Sebby05 »

http://xtremplaya.com

Ce parere aveti? :D
Got what it takes to be an XtremPlaya? Then visit the world's best Crysis clan website on the internet http://xtremplaya.com ;)
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Tema si bannerul (de la forum) mi se par dragute.In schimb iconitele de la msj noi,vechi...nu-mi plac deloc.Modul Birthdays mi se pare aiurea.
Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

Alt forum facut de mantuiala cu aceleasi categorii "music", etc. Tema (ne)editata, site facut din 2 poze si niste butoane. Sfatul meu e sa faci ceva original si calumea. Bafta
Sebby05
Utilizator înregistrat

...

Mesaj de Sebby05 »

Astept idei :) Cam ce ar trebui modificat? Momentan caut sa pun google adsense dupa primul post si nu gasesc. De asemenea unii smiles nu merg, cand dau post tot nu gasesc sa-i fac sa mearga. Cum am mai spus astept idei nu ceva de genu: da nu-mi place ...

Spune-mi cum ai vrea sa modific tema nu ceva de genu: trebe modificat salut...

Multumesc oricum! :)
Got what it takes to be an XtremPlaya? Then visit the world's best Crysis clan website on the internet http://xtremplaya.com ;)
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

E cam devreme pentru adsense(daca dai search gasesti aici pe forum) dupa primul post, d'acuma nu vrei sa-ti zic ce sa faci ca sa ai succes?
Sebby05
Utilizator înregistrat

Nu gasesc

Mesaj de Sebby05 »

Am cautat in legatura cu adsense dupa primul post, dar nu merge ca am template-ul black perl.

Si nu de ce sa-mi spui niste idei ... sunt sigur ca iti ia prea mult timp :P
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Ai putea incerca sa creezi un site HTML mai calumea decat acela, apoi pe forum sa creezi niste categorii originale si cat mai frumoase. Apoi poti incepe prin a edita tema pe forum(banner-ul,iconitele de la mesaje noi s.a.m.d) apoi poti scoate modul "birthdays" deorece e aiurea. Next, il inscrii in cat mai multe directoare web si top-uri(incearca sa le cauti pe cele care nu cer link reciproc). Bafta
Sebby05
Utilizator înregistrat

O luam de la capat...

Mesaj de Sebby05 »

Ai putea incerca sa creezi un site HTML mai calumea decat acela --- daca tie nu-ti place nu inseamna ca nu e frumos, de asemenea da o idee...

pe forum sa creezi niste categorii originale si cat mai frumoase --- da o idee nu doar critica :) astea ce au?

Apoi poti incepe prin a edita tema pe forum(banner-ul,iconitele de la mesaje noi s.a.m.d) ------bannerul e facut de mine si e nou ce nu-ti place la el?

aia cu birthdays sigur o scot ----sa vad cum mai intai:)

Next, il inscrii in cat mai multe directoare web si top-uri(incearca sa le cauti pe cele care nu cer link reciproc). ------Poti da niste exemple daca stii?

Bafta ----- Hai te salut! Si ms! :)
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Re: O luam de la capat...

Sebby05 scrie: pe forum sa creezi niste categorii originale si cat mai frumoase --- da o idee nu doar critica :) astea ce au?
Ai putea sa le adaugi cate o imagine in descriere, ar arata mai super.
Sebby05 scrie:Apoi poti incepe prin a edita tema pe forum(banner-ul,iconitele de la mesaje noi s.a.m.d) ------bannerul e facut de mine si e nou ce nu-ti place la el?
Nu l-am observat, este dragut.
Sebby05 scrie:aia cu birthdays sigur o scot ----sa vad cum mai intai:)
Trebuie sa fie modul prin overall_footer.html daca nu ma insel.

Sebby05 scrie: Next, il inscrii in cat mai multe directoare web si top-uri(incearca sa le cauti pe cele care nu cer link reciproc). ------Poti da niste exemple daca stii?
Gasesti pe guugle.
Mallzebuth
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.2
Server: UNIX/Linux

Mesaj de Mallzebuth »

Daca tot ai dat banii pe un domeniu, poti sa-ti faci si un site pe masura. Butoanele alea parca sunt taiate in Microsoft Paint. In index-ul domeniului, mai bine pui niste informatii folositoare, decat o simpla imagine si niste butoane.
Forumul arata binisor.
In legatura cu reclama Adsense, nu te astepta sa castigi cine stie ce... eu la 60 vizitatori unici pe zi, daca iau 2-3 $ pe saptamana ma consider norocos.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”