www.forum.iasiimobil.ro-anunturi imobiliare Iasi
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.forum.iasiimobil.ro-anunturi imobiliare Iasi
In mod deosebit ma intereseaza ideile voastre privind popularizarea forumului si mai putin partea grafica.Orice sugestie e binevenita.Multumesc anticipat.
http://www.forum.iasiimobil.ro
http://www.forum.iasiimobil.ro
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Prima impresie : Categoriile incep cu litere mici...cam neprofesionist.
Design : Tema nasoala ; jos sub statistici e vraiste cu banerele acelea; ai mai pus si motor de cautare Google...
Cat despre promovare : fa' schimb de linkuri cu alte siteuri bazate pe aceeasi idee,inscrieti forumul in directoare web ...
Design : Tema nasoala ; jos sub statistici e vraiste cu banerele acelea; ai mai pus si motor de cautare Google...
Cat despre promovare : fa' schimb de linkuri cu alte siteuri bazate pe aceeasi idee,inscrieti forumul in directoare web ...
spiridusu e plecat in vacanta !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
-
- Utilizator înregistrat
http://www.forum.iasiimobil.ro intr-o prezentare noua.Tema mai potrivita de atit nu am gasit.Ce spuneti?
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Hai ca revin tot eu ...
Tema chiar nu mi se pare potrivita pentru un forum de imobiliare...
Bannerul mi se pare oribil...Tu ai avea nevoie de o tema simpla,un alb cu verde (eu stiu?!) ...cu un banner dragut....
Reclamele de sus sunt aiurea.Muta-le jos sau cauta-le alt loc.
Iconitele de la msj noi,vechi sunt chiar urate si cam mari.
...Multa bafta! Ai nevoie!

Tema chiar nu mi se pare potrivita pentru un forum de imobiliare...
Bannerul mi se pare oribil...Tu ai avea nevoie de o tema simpla,un alb cu verde (eu stiu?!) ...cu un banner dragut....
Reclamele de sus sunt aiurea.Muta-le jos sau cauta-le alt loc.
Iconitele de la msj noi,vechi sunt chiar urate si cam mari.
...Multa bafta! Ai nevoie!

spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Utilizator înregistrat
Salut.
La momentul cind am ales tema X-static mi s-a parut ca e cea mai buna alegere.Acum am inlocuit-o,am "lucrat" si un banner asortat cu tema,sper sa fie mai atractiv.Sint convins ca si designul unui forum are rolul lui,dar avind in vedere ca e vorba de un forum pt anunturi imobiliare,ma gindeam ca mai mult conteaza informatia decit felul in care arata.Se pare ca m-am inselat,pt ca forumul s-a blocat de vreo 2 luni undeva la 400 utilizatori/luna.Asa ca multumesc celor care si-au exprimat sincer parerea.
Astept in continuare sugestii,pareri,critici si tot ce trebuie.
La momentul cind am ales tema X-static mi s-a parut ca e cea mai buna alegere.Acum am inlocuit-o,am "lucrat" si un banner asortat cu tema,sper sa fie mai atractiv.Sint convins ca si designul unui forum are rolul lui,dar avind in vedere ca e vorba de un forum pt anunturi imobiliare,ma gindeam ca mai mult conteaza informatia decit felul in care arata.Se pare ca m-am inselat,pt ca forumul s-a blocat de vreo 2 luni undeva la 400 utilizatori/luna.Asa ca multumesc celor care si-au exprimat sincer parerea.
Astept in continuare sugestii,pareri,critici si tot ce trebuie.