User acces
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mda. problema ta e cu adevarat serioasa si nu e de mirare ca nimeni nu vroia sa te ajute. acum nu mai pot sta trebuie sa ma duc la somn, dar iti promit ca voi incerca sa te ajut maine
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
man am cautat pe mai multe forumuri si nu am gasit raspuns la problema ta. nush ce sa zic. tot ce trebuie sa faci este sa risti sa strici forumul umbland prin el. totusi daca e si poti sa dai link sau poze ar fi bn
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
- Spliff
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Bun, deci mai jos problema in cauza (poza1). Pe "Za greatest radio..." si "Stilul liber" totul e ok, cand incerc sa copiez permisiunile de la forumurile alea la celelalte doua, zice : [Information
Forum information updated successfully.
Now you are able to set permissions for this forum.
« Back to previous page].
Ce inteleg eu, una la mana, pe toate categoriile sunt trecute permisiunile, admin, guest si registred user (poza2).
Am verificat ca adminul sa aiba toate drepturile si totul pare in regula (poza3).
Nu stiu ce sa mai zic ori sa incerc.
Nici sa-l stric nu vreau ca m-am gandit la o reinstalare, dar e prea mult de munca si cu toate ca nu e cine stie ce pe el momentan nu vreau sa-l stric.
Forum information updated successfully.
Now you are able to set permissions for this forum.
« Back to previous page].
Ce inteleg eu, una la mana, pe toate categoriile sunt trecute permisiunile, admin, guest si registred user (poza2).
Am verificat ca adminul sa aiba toate drepturile si totul pare in regula (poza3).
Nu stiu ce sa mai zic ori sa incerc.
Nici sa-l stric nu vreau ca m-am gandit la o reinstalare, dar e prea mult de munca si cu toate ca nu e cine stie ce pe el momentan nu vreau sa-l stric.
Somebody stop me, I'm outta control please
before I do autopsies on these MC's
before I do autopsies on these MC's