Huburi Romanesti DC www.dchubs.ro/huburi.php

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Bubu_021
Nou venit

Mesaj de Bubu_021 »

seelview scrie:Sa il consider warez sau nu ? Zi-mi tu.
Wikipedia.org scrie: "Warez" refers primarily to copyrighted works traded in violation of copyright law. The term generally refers to illegal releases by organized groups, as opposed to peer-to-peer file sharing between friends or large groups of people with similar interest using a darknet. It usually does not refer to commercial for-profit software counterfeiting. This term was initially coined by members of the various computer underground circles, but has since become commonplace among Internet users and the mass media.
acum sa spui tu daca este warez sau nu.
nu este nici un text, poza etc pe el care sa fie din categoria warez sau care sa violeze drepturi de autor.
contine informatii despre huburile de dc++ din romania, comentarii la ele etc. ce se intampla pe huburi si ce date se schimba pe huburi este cu totul alta mancare de peste.
dar pe site, nimic de genul asta.
fara a deveni sarcastic sau sa caut flame-uri am o intrebare pertinenta dupa parerea mea :
de unde si pana unde warez la dchubs.ro ?
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Cod: Selectaţi tot

de unde si pana unde warez la dchubs.ro ?
-Intrebare
Cam ce poti gasi in mare parte pe huburi?
-Raspuns
Warez
Promovezi warezul :)
Comunitatea What's Funny
love2u
Nou venit

Mesaj de love2u »

Stimatii mei prieteni experti in ale php-ului, nu vreau sa fiu sarcastic, nici pe departe, imi permit sa adaug si un comment pertinent zic eu, pt ca deh am ajuns la o varsta in care internetul nu mai e de mult arpa-net. Dupa cum spuneam:
Stimate seelview Moderator phpBB.ro, observ cu stupoare ca de acolo din locatia in care stai, adika cu dosul pe scaun, preferi sa iti rozi unghiile si sa faci afirmatii becaliene in loc sa iti castigi prietenii...ai sa te intrebi de ce spun asta presupunand ca totusi exista ceva neuroni folositori in membrana aia lipita de cutia craniana. Raspunsul ti-l dau tot eu pentru a mai castiga ceva timp: Pentru ca unii chiar muncesc pentru ca altii ca tine sa aprecieze, stratul nu substratul, iar daca altii mai putini atinsi de toiagul Celui de Sus isi promoveaza marlania si ciobanismul prin intermediul protocolului dc, nu e vina noastra ca traim in Romania!
Bafta, sper ca n te-am suparat si...respect!
Aliluia!
Apropo, situl meu e love2u.ro si mai sunt cateva pe teava dar ...the rest in the next!
Ultima oară modificat 03-Ian-2008, 21:23:01 de către love2u, modificat 1 dată în total.
bluestar
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de bluestar »

HUB-urile sunt ca trackerele..nu esti tu responsabil de ce gasesti pe ele..
I`m back on phpBB.ro!
bluestar - also known as komAk
komAk`s blog - Life goes on...
pid^

Mesaj de pid^ »

hub-urile nu hosteaza warez
hub-urile ofera oportunitatea de a distribui warez
hub-urile au fost facute cu scopul ca utilizatorii sa poata trimite fisiere open-source intre ei
ownerii hub-urilor se sustrag de la raspundere printr-un disclaimer pe care nimeni nu-l citeste nici o data.
love2u
Nou venit

Mesaj de love2u »

Apropo, daca doriti host pentru what's funny va punem noi la dispozitie 2 locatii: 1 in bucuresti si unul in galati, deh...sa traiasca redundanta!...:))
dchubs-ro
Nou venit

Mesaj de dchubs-ro »

Si uite cum prin acest minunat post, de o greutate covarsitoare, thecrewstyle isi mai adauga un backlink veritabil la site-ul hostless. Dar sa revenim la oile noastre si hai sa mai atragem niste trafic si pe acest forum.
Ceea ce spui tu draga domnule thecrewstyle suna cam asa :
Retelele de cartier promoveaza peer2peer si warez, ceea ce rezulta ca providerul de internet nr.1 din Romania la intindere si nu la pret sau calitate n-ar face acest lucru... insa stimate domnule thecrewstyle, tocmai fenomenul retelelor de cartier a facut ca preturile internetului romanesc atat ca abonament cat si ca instalare sa scada si sa ai in casa un internet decent, fie ca esti posesor de ADSL, Fibra, UTP sau satelit. Vad ca ai inceput cu stangul noul an. Esti destul de cunoscut pe acest forum cu comentariile tale rautacioase. Preferam sa te faci iubit ca si mare intelept.
Te-am pupat !
<a href="http://www.dchubs.ro">Huburi</a>
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Pe hub poti sa pui si soft free si deci nu e warez.
pid^

Mesaj de pid^ »

flowers scrie:Pe hub poti sa pui si soft free si deci nu e warez.
Te referi la softul care foloseste hubul sau la softurile care le distribuie?
Pentru ca pentru hub-uri exista doar softuri free.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

pid^ scrie:
flowers scrie:Pe hub poti sa pui si soft free si deci nu e warez.
Te referi la softul care foloseste hubul sau la softurile care le distribuie?
Pentru ca pentru hub-uri exista doar softuri free.
De ex. eu pun in share un soft free, nu incalc nicio lege.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”