Perlele elevilor
graffs dau eu domeniu+host ce imi iese la schimb ?
uite propunerea mea....
eu dau domeniu+host... optam pt wordpress ca e destul de bun... optimizam seo si imi pun reclamele pe el.... in rest e treaba ta ce faci cu el
ok ?
uite propunerea mea....
eu dau domeniu+host... optam pt wordpress ca e destul de bun... optimizam seo si imi pun reclamele pe el.... in rest e treaba ta ce faci cu el

[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
De ce mai deschideti subiecte care nu mai sunt active de mult timp? In cazul asta, o luna ?!Anonymboy scrie:off...ce culori ai ales...mai ai de invatat
Comunitatea What's Funny
- Tovarashii
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
peste noapte fiecare are cate 20-30 de pagini !!! unu nu ar face o pagina calumea sa merite vazuta si sa ai ce vedea pe ea ... !!!! da lucreaza mah la pagina si fdupa aia pisteaza... ca asa fiecare isi poate cateva sute de domenii free si pune un index si un contact si gata pagina !!! da chiar nu aveti ce face si vreti sa aveti posturi cu sutele ??????
fac un apel la un ADMIN de pe acest site: nu vedeti ca pe zi ce trece acest loc de reclama o ia razna ????
fac un apel la un ADMIN de pe acest site: nu vedeti ca pe zi ce trece acest loc de reclama o ia razna ????
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici