Deep-Graphics.com - Invata Photoshop, tutoriale, resurse etc
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
sa folosesti dimensiuni relative. fa-l sa fie 100%, nu seta latime in pixeli. nu toti au 1280 latimea la rezolutie. tu trebuie sa faci ca siteul tau sa fie vizibil in acelasi mod la orice rezolutie si folosind orice browser. si incearca sa iti codezi siteul in css. tabelele sunt depasite. foloseste image ready pt a transforma sliceurile din psd in div-uri
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nici pe 1280 nu se vede bine ca tot apare bara de derulare pe orizontala. Vorba lui Skyler, incearca sa folosesti css, si fa site-ul cat mai flexibil, sa se poata incadra bine pe aproape orice rezolutie (macar un minim de 800 x 600 )
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Hmm...multumesc pentru sugestii guys...azi sau maine o sa incerc sa il fac in CSS cum mi-a zis Skyler
.

Invata Photoshop! Tutoriale, competitii, resurse, intrebari, ajutor, tutoriale de incepatori si altele:
| Deep-Graphics Site | | Deep-Graphics Forum | | Deep-Graphics Resources |
1. Stiu despre butonul cu Resurse, inca este in lucru site-ul
.
2. Chiar la asta ma gandeam eu cu index-ul
).
3. La ce te referi ? :-'

2. Chiar la asta ma gandeam eu cu index-ul

3. La ce te referi ? :-'
Invata Photoshop! Tutoriale, competitii, resurse, intrebari, ajutor, tutoriale de incepatori si altele: