Problema apare de la headerul din fiecare fisier txt din directorul /email
In prima linie la traducerea in romana apare ceva de genul: Subiect : Bine ai venit in forumurile bla bla..........
Este total gresit. De ce ? Pentru ca headerul este folosit de functions_messenger.php ca sa ia de acolo subjectul mesajului. Trebuie inlocuit la fiecare fisier in loc de "Subiect" cu "Subject" caci asta este functia care arata subiectul in e-mail.
Nu stiu daca m-am exprimat suficient de bine, dar este suficient sa se schimbe acea litera din "i" in "j" si totul merge perfect. Totodata vreau sa spun ca yahoo de exemplu nu recunoaste diacriticile si vor aparea caractere ciudate in e-mail.
Sper sa va fie de folos ca eu am innebunit cautand.
O zi buna !
problema subiect e-mail
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Am rezolvato
Multumim pt. feedback. N-ai cautat degeaba, se vor face modificari in urmatoarea versiune de language.styzo scrie:Problema apare de la headerul din fiecare fisier txt din directorul /email
In prima linie la traducerea in romana apare ceva de genul: Subiect : Bine ai venit in forumurile bla bla..........
Este total gresit. De ce ? Pentru ca headerul este folosit de functions_messenger.php ca sa ia de acolo subjectul mesajului. Trebuie inlocuit la fiecare fisier in loc de "Subiect" cu "Subject" caci asta este functia care arata subiectul in e-mail.
Nu stiu daca m-am exprimat suficient de bine, dar este suficient sa se schimbe acea litera din "i" in "j" si totul merge perfect. Totodata vreau sa spun ca yahoo de exemplu nu recunoaste diacriticile si vor aparea caractere ciudate in e-mail.
Sper sa va fie de folos ca eu am innebunit cautand.
O zi buna !
Zi-ne ce caractere ciudate apar in e-mail la diactitice. La subiect si/sau la mesaj? Arata si un screenshot.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
@|Robert|: Ai dreptate. As putea spune ca este o scapare a celor de la phpBB in sensul ca Subject nu trebuie tradus. Asadar pentru fisierul in cauza vei avea:
Iti recomand sa descarci ultima versiune a fisierelor de limba publicata in sectiunea Download. Daca vrei sa modifici fisierele proprii, nu uita sa salvezi toate fisierele de email ca si UTF-8 No BOM (Byte Order Mark). Mai jos ai o captura din aplicatia Ultraedit.
Cod: Selectaţi tot
Subject: Reactivarea contului de la "{SITENAME}"

-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: problema subiect e-mail
solutia aceasta nu functioneaza:
si asta deorece randul acesta e vazut ca facand parte din textul mailului, pe cand subiectul e un alt parametru al functiei mail.
Chiar nu a gasit nimeni o solutie la problema asta? Vad ca si pe forumul acesta exista inca problema, in mailul de activare cont pe care tocmai l-am primit cel putin.
Eventual daca stie careva unde e template-ul pentru aceste mail-uri si aici ma refer la fisierul tpl, nu cel text.
si asta deorece randul acesta e vazut ca facand parte din textul mailului, pe cand subiectul e un alt parametru al functiei mail.
Chiar nu a gasit nimeni o solutie la problema asta? Vad ca si pe forumul acesta exista inca problema, in mailul de activare cont pe care tocmai l-am primit cel putin.
Eventual daca stie careva unde e template-ul pentru aceste mail-uri si aici ma refer la fisierul tpl, nu cel text.