Ultimate-Gfx

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
UnGaY
Utilizator înregistrat

Mesaj de UnGaY »

chiar acuma cateva ore mai picase
invo4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de invo4u »

Ne scuzati pentru problemele create .

l`am intrebat pe criminalu ce are si a zis ca el a platit iar cei de la host zic ca nu a platit . A zis ca in week nu lucreaza si ca luni 4 Feb se va duce si va plati din nou .
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Sa fim seriosi Invo.Daca e o firma serioasa,cei de unde a-ti cumparat hostul,nu se poate sa spuna ca nu a-ti facut plata,daca voi 'ati facut-o".
E clar ca nu s-a efectuat plata!
spiridusu e plecat in vacanta !
invo4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de invo4u »

Nush ce sa cred . Vedem maine
invo4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de invo4u »

Am intrat sa va anunt . Utlimate-GFX online .

Puteti intra pe http://ultimate-gfx.net
delta
Utilizator înregistrat

Mesaj de delta »

invo4u scrie:Am intrat sa va anunt . Utlimate-GFX online .
Puteti intra pe http://ultimate-gfx.net
Da' de ce scrie acolo că "după o perioadă de Stand by"?
Întreruperea de ce a avut loc?
Că şi la http://sanctuar.freebb.ro/ constat că de ieri nu îi pot accesa nici măcar pagina de start.
O fi căzut serverul de la phpBB sau de ce nu se poate accesa nici măcar pagina principală a unui site găzduit pe server-ul lor?

În cazul "pauzei" de la Ultimate-GFX tot ceva problemă de acest gen a fost motivul?
invo4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de invo4u »

Noi avem host de la genocid si mi se pare bun . A avut probleme mari inainte de a picat 2 saptamani dar acum mi`am dat seama ca a fost vina noastra . Noi am avut un template cu bani pe forum (luat de mn de pe warez-bb) si eu le-am spus useriilor sa-l schimbam si ei n`au vrut si l`am lasat in ftp . Cei de la hosting au vazut asta si ne-au suspendat contu acum am bagat backup si e ca nou .
delta
Utilizator înregistrat

Mesaj de delta »

invo4u scrie:ei n`au vrut si l`am lasat in ftp.
Ce înseamnă ftp?
Că mi-a mai scris cineva că freeBB ăla n-ar avea nu-ştiu-ce la FTP...
CÄ‚ eu nu am cerut nici cu bani, nici chestii speciale, şi până ieri nu a fost nici o problemă... mă rog nu problemă serioasă...
invo4u scrie:Cei de la hosting au vazut asta si ne-au suspendat contu acum am bagat backup si e ca nou .
Stai un pic... dar, din câte înţeleg ăia v-au suspendat contul din cauză că aţi cerut ceva pentru care ar fi trebuit să plătiţi dar nu aţi plătit.
Ceva de genul ăsta s-a întâmplat, nu?
Păi, dar la noi nu cred să fie vorba de asta, deoarece tot ce era acolo erau doar cele puse la dispoziţia în pachetul gratis... că doar pentru discuţii chiar că nu aveam nevoie de nu-ştiu-ce specialităţi şi fineţuri ITiste...
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Delta, fara suparare, am impresia ca iti bati joc ... si faci spam, aiurea. Te rog deschide un topic separat. FTP - ( File transfer protocol ). Este un program, prin intermediul caruia, poti uploada diverse fisiere, imagini, sau altele. Deasemenea, iti recomand sa consulti subiectul acesta :!:

Sa fie pentru ultima oara cand faci offtopic. Altfel, risti sa ne parasesti.
invo4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de invo4u »

Gata,gata sa revenim la subiect

Alte pareri ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”