Timp Liber
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dap parca si mie imi placea mai mult inainte, insa dupa cum v-am zis phpbb3 are mult mai multe facilitati ca doiul, si este de n ori mai bun la securitate, ceea ce conteaza enorm la un forum...am facut si un poll pe forum unde mi-am intrebat userii cum li se pare, si au fost incantati, precum si un poll daca ar trebui sa bagam poze in descrierea forumurilor la care toti au raspuns da, niciun raspuns nu, voi cum considerati ca ar fi mai bine, cu sau fara poze?
Apropo m-ar interesa un om impatimit de forumuri si care vrea sa faca treaba, cel putin in timpul lui liber, si anume sa se ocupe alaturi de mine de forum, mai pe scurt caut un admin.
Apropo m-ar interesa un om impatimit de forumuri si care vrea sa faca treaba, cel putin in timpul lui liber, si anume sa se ocupe alaturi de mine de forum, mai pe scurt caut un admin.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Eu zic ca e ok asa,cu poze;)absirt scrie:...am facut si un poll pe forum unde mi-am intrebat userii cum li se pare, si au fost incantati, precum si un poll daca ar trebui sa bagam poze in descrierea forumurilor la care toti au raspuns da, niciun raspuns nu, voi cum considerati ca ar fi mai bine, cu sau fara poze?
Poftim.Am facut register! (user : spiridusu )absirt scrie:un register, nimic?
spiridusu e plecat in vacanta !
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
GraffS, te rog frumos, nu posta aiurea. Uite-te mai atent la data, respectiv la ora:
Duplu-posting este permis dupa un interval de 24 de ore, asadar, nu se considera double-posting. Consulta regulamentul forum-ului inca odata, te rog.
Cod: Selectaţi tot
02-Feb-2008, 21:38:44 - > Primul post
03-Feb-2008, 16:12:41 - > Al doilea post