Timp Liber

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

dap parca si mie imi placea mai mult inainte, insa dupa cum v-am zis phpbb3 are mult mai multe facilitati ca doiul, si este de n ori mai bun la securitate, ceea ce conteaza enorm la un forum...am facut si un poll pe forum unde mi-am intrebat userii cum li se pare, si au fost incantati, precum si un poll daca ar trebui sa bagam poze in descrierea forumurilor la care toti au raspuns da, niciun raspuns nu, voi cum considerati ca ar fi mai bine, cu sau fara poze?

Apropo m-ar interesa un om impatimit de forumuri si care vrea sa faca treaba, cel putin in timpul lui liber, si anume sa se ocupe alaturi de mine de forum, mai pe scurt caut un admin.
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

alte parere, un register, nimic?
Malkin
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Malkin »

Foarte bine structurat, subiecte interesante si aspectul e ok! :)
Singura mea mentiune e ca ai putea sa pui niste imagini mai bine realizate la ranguri. ;)
Bafta!
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

absirt scrie:...am facut si un poll pe forum unde mi-am intrebat userii cum li se pare, si au fost incantati, precum si un poll daca ar trebui sa bagam poze in descrierea forumurilor la care toti au raspuns da, niciun raspuns nu, voi cum considerati ca ar fi mai bine, cu sau fara poze?
Eu zic ca e ok asa,cu poze;)
absirt scrie:un register, nimic?
Poftim.Am facut register! (user : spiridusu )
spiridusu e plecat in vacanta !
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Forum adaugat in sectiunea de Link-uri.
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

multumesc frumos.
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

gasiti si niste tutoriale dragute acolo despre phpbb3, facut de cel ce le-a postat nu furate aruncati o privire
GrafsS
Fost coleg

Mesaj de GrafsS »

double post :-s
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

GraffS, te rog frumos, nu posta aiurea. Uite-te mai atent la data, respectiv la ora:

Cod: Selectaţi tot

02-Feb-2008, 21:38:44 - > Primul post
03-Feb-2008, 16:12:41 - > Al doilea post
Duplu-posting este permis dupa un interval de 24 de ore, asadar, nu se considera double-posting. Consulta regulamentul forum-ului inca odata, te rog.
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

Recrutam moderatori, nu ratati sansa...intrati la "Administrare generala" cititi si respectati cerintele si faceti o cerere, poate veti fi alesi... :-)

NOU LOOK, LASATI O PARERE DOUA ORI AICI ORI FACETI UN REG SI LASATI ACOLO LA IDEI ( M-AS MIRA SA FOLOSITI A DOUA VARIANTA :))) ) :P
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”