Dar acum ai putea să mă ajuţi să-mi explici de ce nu poate nici un utilizator de-al Sanctuar-ului să acceseze adresa forumului http://sanctuar.freebb.ro/ ?spiridusu_l1 scrie:Cu placereDe-aia sunt pe-aici,sa ajut

Dar acum ai putea să mă ajuţi să-mi explici de ce nu poate nici un utilizator de-al Sanctuar-ului să acceseze adresa forumului http://sanctuar.freebb.ro/ ?spiridusu_l1 scrie:Cu placereDe-aia sunt pe-aici,sa ajut
La vremea respectivă şi-a "revenit" după vreo zi şi ceva.spiridusu_l1 scrie:Cum adica sa o acceseaza?Mie de ex imi merge ... Nu se poate loga?
Cod: Selectaţi tot
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Table './phpbbhost/sanctuar_sessions' is marked as crashed and should be repaired [145]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
aceeasi sugestieSi de la myforum nu mai poti sa-ti iei baza de date... Mai bine treci pe un host platit.
Mesaje si diferite imagini erau in aceleasi categorii de pe cel gazduit pe freeBB.roRAkyu scrie:ala de pe myforum, multe categorii cu "Nici un mesaj"
Important este că le place fetelor din Sanctuar!RAkyu scrie:nu imi place cum ai pus banner-ul
Asta este exclus!RAkyu scrie:aceeasi sugestieSi de la myforum nu mai poti sa-ti iei baza de date... Mai bine treci pe un host platit.![]()
De ce or fi facut cei de la softpedia server dedicat pt. forumul lor? Cand o sa ai foarte multi utilizatori si trafic, cand o sa cada serverele alea free zilnic, o sa vrei sa te muti pe ceva mai bun si n-o sa poti sa iei baza de date. Forumul e pana la urma un site si, daca are succes, poti sa pui si reclama pe el si sa ai un profit.delta scrie:Bună, RAkyu!Mesaje si diferite imagini erau in aceleasi categorii de pe cel gazduit pe freeBB.roRAkyu scrie:ala de pe myforum, multe categorii cu "Nici un mesaj"
Pe myforum.ro am creat categorii pentru ca ulterior sa avem unde trimite mesaje, cand va fi cazul...Important este că le place fetelor din Sanctuar!RAkyu scrie:nu imi place cum ai pus banner-ul
Asta este exclus!RAkyu scrie:aceeasi sugestieSi de la myforum nu mai poti sa-ti iei baza de date... Mai bine treci pe un host platit.![]()
Doar nu sunt aşa de prost să mai dau şi bani, când sunt atâtea site-uri gratis!![]()
Mai ales că este vorba de nişte pagini pe care-şi dau cu părerea oamenii în timpul lor liber.
Dacă este ceva legat de partea profesională, de promovat un produs, de atras clienţi, atunci OK, omu' investeşte.
Însă în cazul forumurilor... hai să fim serioşi!
Adevărul este că nu ştiu cum să iau baza de date a unui forum.flowers scrie:De ce or fi facut cei de la softpedia server dedicat pt. forumul lor? Cand o sa ai foarte multi utilizatori si trafic, cand o sa cada serverele alea free zilnic, o sa vrei sa te muti pe ceva mai bun si n-o sa poti sa iei baza de date.
Nu prea mă pasionează câştigatul banilor de pe net.flowers scrie:Forumul e pana la urma un site si, daca are succes, poti sa pui si reclama pe el si sa ai un profit.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator