nu este o eroare .... trebuie sa faci exact ceea ce iti spune mesajul ... sa stergi cele 2 directoare !alin19 scrie:Imi da o eroare dupa ce am introdus config.php
Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted
Nu imi da voie sa fac nimic
ce tre sa fac?
Cum se instaleaza forumul ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Imi da o eroare la instalase
Ultima oară modificat 01-Apr-2003, 12:44:24 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
Help me plz!!!
Sunt incepator nu ma pricep deloc si as vrea sa imi explice cineva mai amanuntit plz... deci am instalat apache mysql si php dar prb este ca nu stiu ce tre facut cu ele cum le folosesc cum editez baza de date unde intru ca sa instalez forumul si in general ... CUM INSTALEZ FORUMUL???!! plz help me
Ms Anticipat !
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Ms Anticipat !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Pentru intrebari legate de softurile: Apache, PHP, MySQL, citeste documentatiile lor sau apasa pe linkul de la forumul Apache, PHP şi MySQL care te trimite la http://www.phpromania.net/
In ce priveste phpBB, uite ce iti oferim:
In ce priveste phpBB, uite ce iti oferim:
- SPYware
- Utilizator înregistrat
doresc si eu sa instalez un Forum si nush cum...?
salut in primul rand, dupa cum scrie si la subiect vreau sa instalez un Forum pe un site, am un cont pe lx.ro as dori daca se poate sa-mi explicati cum. va multumesc, am download o arhiva cu pentru Forum...
- SPYware
- Utilizator înregistrat
reformulez
), deci nu imi apare Welcome to phpBB 2 Installation, dupa cum am citit un post cu instalarea, si acolo unde trebuie sa fac configurarile, nu apare ce trebuie sa completez, apare doar locul unde trebuie sa completez...., de exemplu sa aleg limba standard pentru forum, dau sa-mi apara limbile si nu apare nimic, si nici la metoda de instalare, si fara aia Forum Home cu un x mic in fara, ca si la pozele care nu apar...