[Cerere]Skin phpbb2 sau phpbb3
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- EarthQuake-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
vad ca deja ai furat iconurile de la new forums
http://mudrog.sytes.net/forum
dupa ce grafiko ti-a dat link catre tema macar ai bunul simţ si pune banner catre grafiks in footer
http://mudrog.sytes.net/forum
dupa ce grafiko ti-a dat link catre tema macar ai bunul simţ si pune banner catre grafiks in footer

- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Nu credeam că poţi fi atât de nesimţit,eu aş pune şi un banner de 450 cu 100 pixeli,ei te-au ajutat,ţi-au dat tema lor,o putem numi privată şi acum îi numeşti scârţari fiindcă te-a ajutat,măcar puţin respect,observ că nu ai aşa ceva.kidor scrie:LoL ... fac reclama ?:)) Imi fac mie si partenerilor mei ... nu scartarilor ! =))
- EarthQuake-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
rog un moderator de pe phpbb.ro sa imi dea si mie ip-ul lui kidor ca sa i pot da ban pe toata comunitatea grafiks si sa nu mai am de-a face cu el
domne ferestema
domne ferestema

-
- Nou venit
Ultima oară modificat 04-Mai-2008, 17:41:19 de către Crusher-Gfk, modificat 1 dată în total.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Nou venit
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Regulament:
5. ...
* este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana.
'Ratat' oare nu se incadreaza mai sus?
5. ...
* este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana.
'Ratat' oare nu se incadreaza mai sus?
Problemele astea le rezolvati intre voi,PM,Y!M etc NU PE UN FORUM DE SUPPORT phpBB.Crusher-Gfk scrie:PENTRU CA A COPIAT TOT CAP-COADA. De aia.
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Nou venit
Doamne.. tot [....] ai ramas.
EL a venit aici sa va ceara voua sa-l ajutati sa copieze tema noastra. Din cate stiu eu, forumu' asta nu promoveaza copierea, ci originalitatea. De aceea am dezbatut aceasta tema aici, ca el a venit aici si a cerut.
Si lasa fitele astea de mare helper ca nu te-ai schimbat deloc. Oricat ai incerca sa nu pari [....] tot esti.
EL a venit aici sa va ceara voua sa-l ajutati sa copieze tema noastra. Din cate stiu eu, forumu' asta nu promoveaza copierea, ci originalitatea. De aceea am dezbatut aceasta tema aici, ca el a venit aici si a cerut.
Si lasa fitele astea de mare helper ca nu te-ai schimbat deloc. Oricat ai incerca sa nu pari [....] tot esti.