Help..

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Just--Me
Utilizator înregistrat

Mesaj de Just--Me »

spiridusu_l1 scrie:
Just--Me scrie:Gata am rezolvat...Dar am alta problema..Am pus tema FI Black 3D Blue si cand cineva incearca sa se inregistreze nu arata cod de ala vizual de confirmare..si spune ca e incorect...nici nu ai unde sa il scrii :cry:
Pentru o alta problema deschizi un topic nou.
Si pe urma sa imi spuna lumea ca de ce deshide multe topicuri nu ? Fie cum spui tu, sa vezi ce-mi spune lumea..
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Just--Me scrie:
spiridusu_l1 scrie:
Just--Me scrie:Gata am rezolvat...Dar am alta problema..Am pus tema FI Black 3D Blue si cand cineva incearca sa se inregistreze nu arata cod de ala vizual de confirmare..si spune ca e incorect...nici nu ai unde sa il scrii :cry:
Pentru o alta problema deschizi un topic nou.
Si pe urma sa imi spuna lumea ca de ce deshide multe topicuri nu ? Fie cum spui tu, sa vezi ce-mi spune lumea..
Daca e alta problema,e normal sa deschizi alt topic.Nu o sa spuna nimeni nimic.
spiridusu e plecat in vacanta !
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Copie fisierul profile_add_body din templateul subSilver in templateul tau 3d Black ...
Comunitatea What's Funny
Just--Me
Utilizator înregistrat

Mesaj de Just--Me »

Mulumesc...a mers. :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”