Cum bag thema...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
ACP - Forums - Groups’ forum permissions, selectezi grupul pe care vrei să pui permisiuni, categoria sau categoriile şi setezi după cum vrei. Opţiunea Can see the forum trebuie să fie acceptată.Tavis scrie:daca as face pentru fiecare categorie ,as umple forumu de topicuri..
asa deci nu inteleg unde sau ce sa bifez sa se vada topicurile
Citeşte aici despre permisiuni, felurile de permisiuni şi cum să adaugi dacă nu ai înţeles din ce am scris eu.
PS:am forumu in romana.muzet te superi daca iti cer un id de mes?Muzet scrie:ACP - Forums - Groups’ forum permissions, selectezi grupul pe care vrei să pui permisiuni, categoria sau categoriile şi setezi după cum vrei. Opţiunea Can see the forum trebuie să fie acceptată.Tavis scrie:daca as face pentru fiecare categorie ,as umple forumu de topicuri..
asa deci nu inteleg unde sau ce sa bifez sa se vada topicurile
Citeşte aici despre permisiuni, felurile de permisiuni şi cum să adaugi dacă nu ai înţeles din ce am scris eu.