DEVACS BLOG

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

tu nu ai inteles ca nu-l intereseaza ce crezi tu? pune si doneaza acolo ceva si gata.

ps: pe pariu ca daca ma duc cu 200 ron la un ziar local imi fac un asa articol?
geo
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

Nu vreau sa ma cert... daca nu credeti asta e..! Eu chiar vreau sa o ajut pe fetita asta ! Si APP.. DACA AM PUS ACELE CONTURI IN CARE SE POT DONA BANI .. CREZI K LEAM PUS DE CAPU MEU ! CREZI CA NU SUNT CONSTIENT CA DACA FAC O ASEMENA MINCIUNA AM DE PLATIT? ... In fine ... hai sa lasam asta ;)
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

nu e vorba de asta. ai inteles gresit. ma refeream la faptul ca daca esti din bloc cu acea familie, cat e de greu sa scanezi diagnosticul si sa-l pui pe site asa ca dovada?

si daca chiar vrei sa o ajuti, pune dovada si altfel o sa reactioneze lumea. pune adresa spitalului unde este doctorul care a dat diagnosticul (eventual adresa web, care sa cuprinda date despre el) mai pune acolo clinica unde o sa aiba loc operatia de 200.000 si asa mai departe.

cand vi cu povesti nu te crede nimeni, dar daca vi cu niste dovezi e alta situatie, una mai credibila. astfel vei putea ajuta mai mult.

dupa o scurta verificare am gasit ca acel doctor exista
http://www.spitcocluj.ro/ped2.htm (Dr. Gheorghe Popa � sef de lucrari, medic primar pediatru, competenta in oncopediatrie, doctor in stiinte medicale-lista angajatilor)

ideea este ca daca eu vreau sa dau bani sa nu trebuiasca sa caut informatii despre aceasta situatie, ci sa mi se ofere acele informatii.
am gasit doctorul cu pricina, dar din articol, acea "o clinica" nu ma ajuta cu nimic.

eu am facut astfel de campanii si cam stiu cum se procedeaza ca sa atrag donatii multe
geo
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”