Linkurile catre Photobucket nu sunt acceptate de phpBB 3

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

MODificare
geo
Cat Nerulu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cat Nerulu »

megeo scrie:MODificare
Forumul e creat gratis, deci nu am acces la FTP, deci nu pot instala MODificari. :!: :P Alta solutie nu exista ? :?:
Din Photobucket nu se poate regla dimensiunea ? Fotografiile au 1024x768, ce se poate face ? :?:
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

megeo scrie:1) redimensioneaza pozele la o dimensiune aceptabila inainte de a le pune pe photobuchet
se poate face asta si dupa upload. e acolo un boton resize sau edit. habar n-am... ceva de genu
geo
Cat Nerulu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cat Nerulu »

Treaba este ca la Internet Explorer 7 imaginile apar intregi (avatarul si datele de pe profilul userului apar sub imagine). Eu am Internet Explorer 8/Mozilla Firefox 3.0.3 si de asta imi apare avatarul si datele de pe profil langa imagine (imaginea nu apare intreaga). Se poate seta IE 8/Mozilla Firefox 3.0.3 ca sa arate avatarul sub imagine sau trebuie sa imi reinstalez IE 7 ? :?:
Cat Nerulu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cat Nerulu »

Eu am Windows Vista, la mine imaginea apare cu zoom 100% (de asta nu apare intreaga) si la altii (care au Windows XP) imaginea apare cu zoom 63% (imaginea apare intreaga). Trebuie sa imi instalez Windows XP sau pot sa pastrez Windows Vista (sa setex ceva in Photobucket) ? :?:

PS: In mesajul de mai sus am scris gresit (nu stiam exact care este problema) :arrow: rog sa fie sters ! :!:
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”