RoStrike.Com - Romanian Counter-Strike Community

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

megeo scrie:ca host platit iti recomand cu mare incredere www.mxhost.ro si www.megahost.ro . ambele sunt de nota 10 (cu mici excepti, mai pica si ele, dar angajatii sunt super ok. te ajuta, iar in cazuri speciala nu pleaca acasa pana nu rezolva problemele hostului)

LE: se face din permisiuni.
[edit="flowers"]Niculescu9, cand faci afirmatii despre un serviciu sau firma, trebuie sa vii si cu probe, altfel le aduci prejudicii de imagine fara o baza reala. Considera asta ca avertisment, data viitoare recurgem la ban. Mesajele urmatoare au fost editate in concordanta cu probele aduse.[/edit]
Ma intereseaza ceva prin sms daca se poate . :) .

acum ma uit pe mxhost

MErci mult :)
freaky
Utilizator înregistrat

Mesaj de freaky »

Hmmm... te rog din tot sufletu, niculescu da-mi add la id 'freaky_intensplay_com' sa-mi spui si mie fisierul in care pot modifica limba forumului, adica toate chestiile alea cu copyrightu, legenda aia de jos si cate mesaje si topicuri am.. sper ca ai inteles, oricum detaliile le discutam pe mess. ms!
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

freaky scrie:Hmmm... te rog din tot sufletu, niculescu da-mi add la id 'freaky_intensplay_com' sa-mi spui si mie fisierul in care pot modifica limba forumului, adica toate chestiile alea cu copyrightu, legenda aia de jos si cate mesaje si topicuri am.. sper ca ai inteles, oricum detaliile le discutam pe mess. ms!
Te-am adaugat :)
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Update . Am reusit sa scot acel tabel . www.rostrike.com Va place ? Caut un designer ca sa imi modifice iconite si etc . pt tema . Multumesc
Ultima oară modificat 26-Feb-2009, 20:51:28 de către Niculescu9, modificat 1 dată în total.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Am schimbat hostingul . Am dat permisiuni totale . Cautam designer urgent . Multumim . Astept pm sau add : ro.niculescu9

Asteptam pareri .
megahost
Nou venit

Mesaj de megahost »

[edit="flowers"][/edit]
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

[edit="flowers"][/edit]
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

www.rostrike.com/pagerank/ am revenit si cu un script de pagerank :D Sper sa va placa ....

Am recuperat si noi pagerank 1 :) Dupa ce am fost down . Speram sa crestem :)
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Incearca sa-l traduci in romana, nu-i greu si nu avea un copyright pe acolo script-ul?
megahost
Nou venit

Mesaj de megahost »

[edit="flowers"][/edit]
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”