Cum pot sa inlatur SID-ul ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Quiet
Utilizator înregistrat

Mesaj de Quiet »

cum modifici tu coduri daca nu pe ftp? :-? tu ii fi ceva hacker minune :)
danpetreanu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danpetreanu »

:| Le iau elegant cu copy/paste de pe FTP, le editez, si le urc inapoi
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Quiet scrie:cum modifici tu coduri daca nu pe ftp? :-? tu ii fi ceva hacker minune :)
Pentru a nu spune alte prostii si pe alte forumuri, nu trebuie sa fi hacker sau altceva "minunat" pentru a edita fisiere fara a accesa ftp. :wink:
danpetreanu scrie:Intr-un fel stiam de acest SeoMod - nu aveam habar insa ca rezolva si asta... Personal, am o oarecare repulsie fata de tot ceea ce implica lucrul pe ftp, backup-uri si alte astea, prefer sa-mi bag unghiile in coduri si sa rezolv pe-acolo ce se poate...

Caut alta solutie pentru treaba cu adresa iar daca nu gasesc nimic, ma apuc sa fac pagini html separate si termin balciul Wink

Stiu megeo ca-i trist, cum ar putea fi altfel?

Nu trebuie sa ai cunostinte exagerate pentru a utilzia SEO (Search Engine Optimization), se intaleaza foarte simplu, doar ca MOD-uril existente pentru phpBB 3.0.x au si cateva bug-uri inca nerezolvate si te va plasa mai bine in motoarele de cautare, mai ales daca e un forum afalt intr-un stadiu, cum este cel detinut de tine.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
danpetreanu
Utilizator înregistrat

Mesaj de danpetreanu »

Mai baieti, nu va certati aiurea: spre deosebire de alte forumuri, al meu este platit atat ca si domeniu cat si ca hosting. De aici rezulta ca am acces la ftp si la toate fisierele site-ului.

Cat priveste SeoMod (si in principiu restul MOD-urilor care cer editarea de diverse fisiere) imi creeaza o stare de nesiguranta in sensul ca mi-e teama sa nu ma trezesc cu site-ul praf din cauza vre-unui bug. Asta din cauza cunostintelor mele "extrem de vaste" de phpbb care nu-mi prea permit sa repar prea repede o eventuala boacana...

In fine, sa n-o dam in off-topic :roll:
Quiet
Utilizator înregistrat

Mesaj de Quiet »

este sigur modul SEO. Daca nu iti merge site`ul pur si simplu dezactivezi seo pana gasesti problema.inainte de tot faci un backup
BODY
Utilizator înregistrat

Mesaj de BODY »

Giuli scrie:BODY plangi cat vrei, dar link exchange tot nu`ti ofer.
Cat despre "acuzatie", nu aveam voie sa scot phpbb, nu specifica de link.
cu stima
Ma simt obligat sa iti raspund. Prietene, nu as vrea link exchange cu o comunitate al carui detinator scrie cate o propozitie pe rand. p@~
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1

www.darkstrike.ro/forum :">
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”