Cum pot sa modific Stylesheet.css ca aici

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Tiestto scrie:As vrea sa imi editati is mie un css mai exact acesta cu un styl frumos,sa se potriveasca cu culri Counter Strike si PhotoShop(gen melankolia).Sper ca ati inteles ce vreau sa imi face-ti si mie :).Va multumesc !

Spune-ne de ce mai ai nevoie ca sa le facem pe toate odata nu asa pe rand ca pierdem prea mult timp :twisted:

Era o gluma, pune-te pe studiat, cauta cu Google, vei găsi pe net o mulţine de informaţii care te vor ajuta să faci singur asta :idea:
Tiestto
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3.0.7

Mesaj de Tiestto »

multumesc ! daca nu am primit nici un raspuns la problema mea pentru care sunt pe acest forum ,am trecut la IPB. :) ,inca nu am nici un fel de problema la IPB.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Tiestto scrie:multumesc ! daca nu am primit nici un raspuns la problema mea pentru care sunt pe acest forum ,am trecut la IPB. :) ,inca nu am nici un fel de problema la IPB.
Nu stiu la ce raspunsuri te asteptai, si care era in fond problema ta...(vroiai sa furi imagini de pe un alt forum) sau (ceri sa iti faca cineva cateva culori intr-un css pentru ca iti este tie lene)...acestea chiar nu mi se par probleme, deci asta inseamna ca ai primit raspunsuri.

PS: Impartasim fericirea ta pentru lipsa de probleme din IPB, dar si daca intampini probleme...te poti baza pe forumul celor de la IPB.
Ultima oară modificat 18-Mar-2009, 20:46:23 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

Tiestto scrie:multumesc ! daca nu am primit nici un raspuns la problema mea pentru care sunt pe acest forum ,am trecut la IPB. :) ,inca nu am nici un fel de problema la IPB.
ipb e pe bani. tu nu ai bani pentru domeniu dar ai pentru ipb... daca e warez, vei avrea probleme cu adevarat

2) inca ai phpbb pe site :lol:
geo
BODY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de BODY »

D'oh, ar trebui inchis acest topic, el nu voia decat sa ii faca cineva si lui un forum sa dea si el mass pe Y!M cu el.
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1

www.darkstrike.ro/forum :">
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”