Cannot modify header information

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Cannot modify header information

Mesaj de Shadow of Wishes »

1. Incearca un upload la toate fisierele temei, dupa care sa executi clear cache si refresh la toate sectiunile temei.
2. Verifica daca in cadrul fisierelor urmatoare exista un dublu request pentru informatiile din header:
  1. overall_header.html
  2. overall_footer.html
  3. index_body.html
  4. forum_list.html
Un exemplu de request ar fi o variabila <!-- INCLUDE nume_fisier.html -->, daca unul asemanator exista de doua ori atunci aceasta este sura problemei tale.

PS: cauta cu atentie inainte de a spune daca este sau nu este.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
david06083
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de david06083 »

Le-am gasit de doua ori: o data in templates-> subsilver

Si a doua oara in www -> _old -> phpbb2 -> templates -> subsilver

Mentionez ca nu stiu ce e cu acel folder ca cine mi-a facut forumul cu tot cu conversie cred ca mi-a facut si o pagina separata dar nu sunt f sigur pt ca mia dat un link de la forumul meu/phpbb2(adik era de exemplu phpbb.ro/phpbb2) ! Linkul a parut invalid cand am dat click pe el !Deasemenea am gasit doar 3 fisiere repetate din cele 4 fisiere de care mi-a spus shadow of wishes!
overall_footer.tpl
overall_header.tpl
index_body.tpl

Cand imi dati indicatii ,cum a zis shadow of wishes de cache si altele spuneti-mi detaliat ce sa fac, unde gasesc respectiva comanda/fisier pt ca sunt incepator dupa cum am spus!

App de shadow of wishes , eu nu stiu cum sa execut ce ai spus tu cu cache!Sunt incepator!
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN

Mesaj de Shadow of Wishes »

In Panoul Administratorului (ACP) exista un buton "Clear cache" apesi pe el si urmezi instructiunile.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Nu pot intra in panoul administartorului pentru ca sunt delogat automat!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Sterge de pe FTP toate fisierele din folderul cache (fara .htacces si index.html).
Raul
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7

Mesaj de Raul »

Muzet scrie:Sterge de pe FTP toate fisierele din folderul cache (fara .htacces si index.html).
+recopieaza foldere includes si languages
if($YouAreHappyAndKnowIt) {
ClapYourHands;
}
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Cu chiu cu vai am facut ce ati zis voi si acum alta problema!

Ma loghez si doresc sa intru in ACP si nu arata nimic din ce ar trebui sa arate , dar in schimb scrie sus deasupra bannerului phpbb

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)

Si tot nu a disparut eroarea de pe prima pagina!
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Sterge linia 251 din fisierul index.php din includes/hooks, sunt sanse sa dispara eroarea. In caz ca nu dispare pui la loc linia si cautam alta solutie. :)
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

A mers aia , trebuiau sterse ultimele doua , ca era o chestie pe care o arata in IE, ca accesam siteul si zicea loading xtrarobotz.com! Si am sters aia si merge , acum te rog spune-mi cum scap de asta

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_main.php:519)

Asta mi-o arata deasupra bannerului phpbb , cand vreau sa accesez panoul si nu-mi arata nimic din el, doar eroarea si bannerul phpbb!
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Incearca sa (re)pui folderul adm si includes/cp din pachetul phpBB 3.0.4 nemodificat. :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”