problema warn
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: problema warn
salut, bogdan daca stiam engeza crezi ca mai postam pe forumul acesta sau mai intrebam aici fii sigur k nu ....acest forum dc se numeste Traducere: phpBB România ? care imi traduce acel articol in ro sa inteleg si eu ?.multumesc
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Eu cred ca da pentru ca se pare ca nu ai idee pe unde sa cauti si ce sa cauti. E vorba de orientare, experienta, samdBricu scrie:daca stiam engeza crezi ca mai postam pe forumul acesta sau mai intrebam aici fii sigur k nu ....
Acest forum se numeste phpBB Romania - suport in limba romana. Nu suntem angajati sa facem asta, nu suntem platiti si colaboram in limita disponibilitatii. Textul Traducere: phpBB România apare pe toate forumurile ce folosesc traducerea oficiala pentru limba romana.Bricu scrie:acest forum dc se numeste Traducere: phpBB România ? care imi traduce acel articol in ro sa inteleg si eu ?.multumesc
Google te ajuta sa-ti traduci singur textul din engleza: http://translate.google.com/
-
- Utilizator înregistrat
am facut si ce ai zis tu bogdan am reusit sa tranzlatez cu google ...dar tot nu dispare eroarea cu warn
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Bricu scrie:salut, bogdan daca stiam engeza crezi ca mai postam pe forumul acesta sau mai intrebam aici fii sigur k nu ....acest forum dc se numeste Traducere: phpBB România ? care imi traduce acel articol in ro sa inteleg si eu ?.multumesc
In Pasii ce trebuie urmati cand aveti o problema al carui link il vezi in fraza pe font rosu de la inceputul oricarei pagini de pe phpbb.ro
Reguli forum
scrie asa:
Ca sa nu te dezamagim, avem si noi traducerea articolului in Catalogul de articole, trebuia doar sa cauti putin prin catalog (asa cum este recomandat mai sus), are o facilitate de cautare extrem de prietenoasa.Totodată căutaţi şi în Catalogul de articole dacă nu există vreun articol care să trateze această problemă.
Dacă încă nu l-ai descoperit, uite mai jos un link direct:
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=94
-
- Utilizator înregistrat
gata am rezolvat problema ,aceasta eroare mi-o datea cand instalam phpbb3 din Fantastico Deluxe ,azi mi-am zis sa instalez manulal phpbb3 si pana acum imi merge perfect .ceea ce vreau sa stiu daca dupa ce am instalat phpbb3 trebuie sa resetez permisiuniile aestea cum au fost sau le las asa?Multumesc
Cod: Selectaţi tot
Trebuie sa schimbati permisiunile fisierelor in 777
/cache/
/files/
/store/
config.php
/images/avatars/upload/
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca ai instalat phpbb nu mai are rost CHMOD 777 pentru config.php. Pentru restul folderelor, da, ar trebui setate astfel pentru o functionare normala a phpbb.
-
- Utilizator înregistrat
scuze dar nu am inteles....deci inafara de config.php le resetez permisiuniile la toate fisierele cum au fost inainte de instalare?:D