phpBB3 forum merger

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Date membri

Mesaj de bogdan »

Eu doar le-am gasit; nu le-am testat insa.

Trebuie sa inveti cum sa instalezi un MOD. Citeste atent articolele de mai jos:
- Instalarea unui MOD in phpBB
- Cum instalez un MOD de tipul MODX

PS. Am unit cele 2 subiecte pentru ca se discuta despre acelasi lucru.
ter22
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: phpBB3 forum merger

Mesaj de ter22 »

Am bagat fisierul in root am dat "Open in your web browser and follow the instructions in merger/index.php"si mi-a aparut urmatorul mesaj

Cod: Selectaţi tot

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'koenigstal_02'@'localhost' (using password: YES) in /home/iulian/public_html/testare/merger/db.php on line 37

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/iulian/public_html/testare/merger/db.php on line 38

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/iulian/public_html/testare/merger/db.php on line 38

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'koenigstal_03'@'localhost' (using password: YES) in /home/iulian/public_html/testare/merger/db.php on line 37

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/iulian/public_html/testare/merger/db.php on line 38

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/iulian/public_html/testare/merger/db.php on line 38
Start step 1 
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cum bine spune si mesajul de mai sus e o problema cu conexiunea la unul din forumuri. Verifica datele de conectare din fisierul config.php aflat in radacina forumului.
ter22
Utilizator înregistrat

Mesaj de ter22 »

Nu ati putea face un tutorial in limba romana pentru a uni 2 baze de date cu ultimele versiuni? Pentru ca exista cateva tutoriale pe net dar toate se refera la variantele 2.0.x! Va rog am mare nevoie de asa ceva! Macar pasii pricipali!
ter22
Utilizator înregistrat

Merging two forums

Mesaj de ter22 »

Vreau sa unesc 2 baze de date, si am folosit tutorialul de aici http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?p=1123325 , dar imi da urmatoarele erori
Warning: include() [function.include]: Unable to access ../testare/extension.inc in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 30

Warning: include(../testare/extension.inc) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 30

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../testare/extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 30

Warning: include() [function.include]: Unable to access ../testare/includes/constants. in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 31

Warning: include(../testare/includes/constants.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 31

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../testare/includes/constants.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 31

Warning: include() [function.include]: Unable to access ../testare/includes/db. in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 32

Warning: include(../testare/includes/db.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 32

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../testare/includes/db.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 32
Shifting IDs in table categories

Fatal error: Call to a member function sql_query() on a non-object in /home/iulian/public_html/testare/ter22.php on line 348[*]
Ce trebuie sa modific? Am modificat putin din acel cod si am pus ...

Cod: Selectaţi tot

<?php

$dbms = 'mysql';
$phpbb_root_path = '../testare/';

$dbhost = 'localhost';

$dbuser ='iulian_testare';
$dbpasswd ='eurolife2009';

// Name and prefix for the database that should keep the original IDs

$dbname1 = '';
$table_prefix1 = '';

// Name and prefix for the database that is going to be added
// to DB1.
$dbname2 = '';
$table_prefix2 = '';
bogdan

Mesaj de bogdan »

@ter22: Nu e nevoie sa deschizi subiecte pe aceeasi tema in alte forumuri. Oricum tine de MOD-ificari. Mai mare atentie data viitoare unde si cand deschizi subiecte noi; altfel risti sa primesti un avertisment.

Pt MOD-ificari putem eventual sa ne dam cu parerea. Cel mai bine ar fi sa contactezi autorul MOD-ificarii.
ter22
Utilizator înregistrat

Mesaj de ter22 »

Am inteles, poti sa-ti dai o parere la ce am aici?
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cred ca mi-am dat destule pareri pentru moment. Iti sugerez cu caldura sa iei legatura cu autorul scriptului.
ter22
Utilizator înregistrat

Mesaj de ter22 »

Ms oricum, dar la cate as avea de facut si de testat prefer sa le mut unu cate unu atat topicele cat si userii sincer. Deja am 2 sapt si nu am aflat mai nimica, de acum ar mai dura cateva sapt pana voi lua legatura cu autorul scriptului si inca cateva pana as reusi. Oricum ms mult pt INTERES. :lol:
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”