de gasit am gasit eu dar tot nu vrea . in primul rand dap.ro nu inghite phpMyAdmin . am pus phpbb2_ in loc de phpbb_ si dupa zice ca Table 'phpbb2_auth_access' already exists la phpbb3_ nu mai zice . dar zice de alt table .
O eroare a apărut în timpul actualizării bazei de date
Table 'visits' already exists
Daca foloseai functia cautare gaseai raspuns la problema ta.... ai avut o instalare precedenta care a creat deja tabelele din baza de date...
Sterge baza de date.. si mai fa o instalare ca la carte si o sa-ti mearga de minune.
se şterg tabelele vechi ce încep cu prefixul phpbb_ - ştergerea tabelelor se face ori din utilitarul pus la dispoziţie de serverul pe care se găzduieşte forumul, ori instalând utilitarul phpMyAdmin şi selectând tabelele vechi, în mod implicit ele au prefixul phpbb_. În partea de jos există un meniu drop-down ce are afişat: With selected: şi din care se selectează Drop -> Yes.
după ştergerea tabelelor se poate face reinstalarea forumului urmând ca ulterior să se facă restaurarea bazei de date din fişierul salvat anterior ştergerii.
Deci.. voi sunteti mai destepti mancavash.. care ma lamureste ?Sa salvez baza de date ?care e aia ?si nu le prea am cu phpMyAdmin