Daca esti sigur ca ai modificat si actualizat toate fisierele la 3.0.6, atunci poti urca pe server folderul /install/*.* al pachetului 3.0.6 changed files si ruleaza /install/database_update.php si ar trebui sa nu mai ai problema asta.In pagina principala din ACP imi apare la board version 3.0.6 dar in tabul System imi apare faptul ca versiunea phpBB nu este 3.0.6. ci 3.0.5
Problema Administrator Control Panel
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema Administrator Control Panel
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
- Ext: Nu
- Server: Windows
Multumesc am rezolvat aceasta problemadorin scrie:Daca esti sigur ca ai modificat si actualizat toate fisierele la 3.0.6, atunci poti urca pe server folderul /install/*.* al pachetului 3.0.6 changed files si ruleaza /install/database_update.php si ar trebui sa nu mai ai problema asta.In pagina principala din ACP imi apare la board version 3.0.6 dar in tabul System imi apare faptul ca versiunea phpBB nu este 3.0.6. ci 3.0.5

Acum cea cu permisiunile cum o rezolv

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
bogdan scrie:Conform regulamentului pentru intrebari diferite trebuie create subiecte diferite .