Problema cu Botii

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema cu Botii

Mesaj de Ivan Petre Paul »

ArSeNaL28, cum priveşti tu un bot?
Adică este o persoană, un om, sau un robot?
Roboţii se pot înregistra pe forum dacă confirmarea vizuală la înregistrare (care reprezintă un fel de ''MOD'' adti-bot ca să îi spun aşa) nu este activată, aşa cum a spus şi dorin, însă dacă aceasta este activată, roboţii nu se pot înregistra.
Eu am avut confirmarea vizuală activată şi cu toate astea, s-au înregistrat spammeri pe forum-ul meu şi au făcut reclamă.
Cu unul dintre ei am luat legatura, adică am comunicat cu el, ceea ce înseamnă din start că nu era un robot, deci o dovadă că DreamZone nu ar putea avea neaaparat de-a face cu boţi.
Şi mai uşor cu vocabularul acesta că nu suntem fraţi. Ai impresia că le şti pe toate? Ţi-am dat o dovadă că nu-i aşa.
Am spus la început că nu este un bot, şi nu îmi schimb părerea, chiar dacă spun că este posibil să fie vorba despre un bot..
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
ArSeNaL28
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.4
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: Problema cu Botii

Mesaj de ArSeNaL28 »

prietene, eu nu ma cert cu tine, dar vad ca nu intelegi notiunea de bot. cuvantul robot de unde provine ? :) de la bot , robot. hai, te rog eu, nu ma provoca la discutii legate de aceasta platforma. da, ma dau atotstiutor fata de tine, fiindca chiar cunosc unele taine ale phpbb-ului. dar n-are rost aceasta discutie cu tine, in acest topic un baiat a cerut un sprijin, si..sper sa il fi primit. numai bine. :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”