Best RO Forum - NEW
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pe ce mizez eu:
1. Membrii fideli
2. Informatii diverse, utile si la subiect
3. Posibilitate de a-ti spune orice problema in rezolvarea ei
4. Si sa vad rost de cativa moderatori cu ceva experienta in a pastra forumul civilizat, curat ...
5. Crearea unui spatiu de discutie civilizat
Oi avea sanse de reusita?
1. Membrii fideli
2. Informatii diverse, utile si la subiect
3. Posibilitate de a-ti spune orice problema in rezolvarea ei
4. Si sa vad rost de cativa moderatori cu ceva experienta in a pastra forumul civilizat, curat ...
5. Crearea unui spatiu de discutie civilizat
Oi avea sanse de reusita?
-
Discutia despre "membrii "am inceput-o la viewtopic.php?t=1454#9215 si o voi continua la viewtopic.php?p=10417#10417Kwas scrie:Toata stima pentru felul in care arata forumul dar am o mica sugestie: scoate "i"-ul ala in plus de la >>>Membrii<<<<. Aceeasi chestie o vad si pe forumul phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
vreau sa-mi spui si mie cum ai pus aia cu 'Partenerii Forumului' .. poti sa-mi spui cum ai facut? Dar aia cu POLLu' ?! Aha.. si .. am si eu un forum http://www.HipHopBoard.net/forum/ .. poate facem schimb de bannere 88x31 daca vrei