Avertizare/warn in viewtopci ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AlleXyS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Re: Avertizare/warn in viewtopci ?

Mesaj de AlleXyS »

o mica intrebare... mi-ai dat un link de unde sa salvez imaginea ( plusul ) ... dar cu ce nume sa-l salvez , si unde? ot in folderul care l-am facut in imageset ? adica in warns ?

imaginile pentru procentele warnurilor le am numerotate ... warn0 , warn1 ... warn20 ... dar imaginea pentru plus cum o numesc ca sa o citeasca ? :D daca dau click pe image ala , ma trimite sa dau warn userului , doar imaginea nu apare
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

E, daca iti place sa ma contrazici, atunci fa ca tine.
Eu ti-am dat ce am in fisiere. Daca nu poti sa urmezi 5 pasi explicati mura-ngura e altceva.

Pana una alta, mie-mi merge perfect.
nook1y
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de nook1y »

sal am facut cum sa scris aici dar acuma apare pe site se vedem dar problema mea este ca cum sa dau warn este ceva sistem ca moderatori si administratori sa poata da warn ? daca este cum pot sa fac va multumesc
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

nook1y scrie:sal am facut cum sa scris aici dar acuma apare pe site se vedem dar problema mea este ca cum sa dau warn este ceva sistem ca moderatori si administratori sa poata da warn ? daca este cum pot sa fac va multumesc
Cand accesezi profilul utilizatorului ai un link: Avertizare utilizator. De asemenea, ai un link in fiecare mesaj.
nook1y
Utilizator înregistrat

Mesaj de nook1y »

si cum pot face sa apara in loc cit la suta este warn sa apara o poza cit la suta este warn ?
bogdan

Mesaj de bogdan »

Vezi pe prima pagina din subiect: viewtopic.php?p=118723#p118723
nook1y
Utilizator înregistrat

Mesaj de nook1y »

ok am reusit dar ma poti ajuta cu o mica problema mear trebui 6 warn.jpg deci warn0.jpg warn1.jpg warn2.jp ma poti ajuta pls cu poze?
bogdan

Mesaj de bogdan »

nook1y scrie:ok am reusit dar ma poti ajuta cu o mica problema mear trebui 6 warn.jpg deci warn0.jpg warn1.jpg warn2.jp ma poti ajuta pls cu poze?
Noi aici nu facem poze. Cauta pe subiectul deschis la phpbb.com sau foloseste un editor de poze
1960
Utilizator înregistrat
Ext: Nu

Mesaj de 1960 »

nook1y scrie:ok am reusit dar ma poti ajuta cu o mica problema mear trebui 6 warn.jpg deci warn0.jpg warn1.jpg warn2.jp ma poti ajuta pls cu poze?

Poţi găsi pe net, o multitudine de imagini, pentru warn, rang, şi cam orice altceva ne trece nouă prin minte.
Doar să cauţi cu atenţie şi să citeşti textul din locaţiile pe unde umbli.
Un exemplu - scrii warn bar în Google [nu dau linkul direct, poate după 25 martie.], şi filtrezi apoi rezultatele, alegând de acolo pe cele care te pot ajuta, în engleză sau în română.
Sau, poţi crea tu personal ceva pe gustul tău, folosind unul din softurile gratuite pentru utilizare, de care abundă netul, acest lucru, tot cu ajutorul Google, scriind button creator şi dând un search.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”