Problema Download MOD 6.4.4 Hotschi, Demolition Fabi, OXPUS

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
SuSa
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: Problema Download MOD 6.4.4 Hotschi, Demolition Fabi, OX

Mesaj de SuSa »

Deci am reinstalat totul de la 0. Am sters forumul vechi, am instalat altul nou, si am instalat modul pe tema subsilver2. Si tot nu apar imaginile din footer. Am adaugat imaginile si in folderul ro de la tema, si deasmenea toate liniile ce trebuiesc puse in imageset.cfg . Am sters si cache-ul. Eu nu stiu ce sa mai fac.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Ceva ti-a scapat. Nu cred ca e o problema cu MOD-ul pentru ca am instalat si eu ultima versiune fara mari probleme cu AutoMOD

Il poti intreba pe autor. Raspunde prompt: http://phpbb3.oxpus.net/viewforum.php?f=5
1960
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de 1960 »

Salut!
După mai multe încercări, în patru forumuri de testări, am decis să vă întreb pe voi.
Este desigur vorba de ultima versiune disponibilă [6.4.5],care se încarcă doar pe jumătate, şi primesc aceeaşi eroare de fiecare dată: Imagine

Ca să nu apară întrebări despre ce şi cum, vă spun că tot ce testez este testat pe baza phpbb :
Stilul prosilver, versiunea phpbb 3.0.8 + ro, ultima versiune AutoMOD + ro, idem, ultima versiune UMIL + ro.
OS Win XP SP3 Professional, IE8.
Ciudat este că alte moduri, mai mici, se încarcă, dar acesta, care dezarhivat are 2 mb aproximativ, nu se încarcă.
Am probat pe toate trei setările de transfer pentru AutoMOD => Direct, FTP, Descarcă fişierul arhivat.
Acelaşi rezultat de fiecare dată.
Da, am şters şi rerereşters cacheul, am dat refresh la stil , etc, nimic.
Nu îmi apare niciun mod instalat sau în curs de instalare.

EDIT I:
Am făcut un nou forum am instalat AutoMOD, apoi, am încercat din nou să instalez acest MOD.
Am primit aceeaşi avertizare, am reîncercat instalarea de 5 ori la rând, fără a elimina ceva din vechile fişiere instalate şi abia la a şasea încercare am reuşit uploadul.
Apoi, am dat instalare mod, şi am primit această avertizare :
Una sau mai multe acţiuni de instalare au eşuat. Revedeţi acţiunile de mai jos, faceţi ajustări şi reîncercaţi. Puteţi continua instalarea chiar dacă unele acţiuni au eşuat. Continuarea nu este recomandată şi poate cauza funcţionarea incorectă a forumului.
Toate fişierele în afară de unul singur, au fost instalate corect.
Eroarea apare la dl_mod/thumbs/.
Am intrat în arhiva pe care azi am descărcat-o, de aici : downloads.php?view=detail&df_id=27 şi am deschis folderul dl_mod.
Surpriza a fost la subfolderul thumbs. Acesta nu conţine nimic, nici măcar un fişier text.

EDIT II:
Dacă aveţi cunoştinţă de un tutorial amănunţit legat de acest MOD, vă rog puneţi un link aici.
Dacă nu există, haideţi să facem unul de la prima până la ultima apăsare de buton...

Idei ? Mersi.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
SuSa
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de SuSa »

Fisierul la care ti-a dat eroare asa trebuie sa fie gol. Acolo se uploadeaza imaginile care le atasezi unui fiser pus pe download. Din cunostintele mele cred ca asa este.

PS: Eu tot nu am reusit sa ma inregistrez pe forumul lor. Conturile sunt activate manual, insa mie nu-mi activeaza nimeni contu.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Incearca sa instalezi manual si nu cu AUTOMOD.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Bun, am dat instalare forţată, după ce am văzut că-i gol acel folder, dar mai departe, ce trebuie făcut?
Nu pot să înţeleg de ce toţi sunt atât de secretoşi, de ce se scot atât de greu nişte informaţii despre nişte lucruri care sunt folosite de foarte mulţi?
[Personal, pe unde am umblat, am ajutat cu ce am putut, chiar dacă am fost doar voluntar şi nu mi-a ieşit nimic din această afacere, nici măcar un mulţumesc. ]
Am deschis fişierul explicativ al MODului, desigur în EN şi mă uit ca prostul acolo, la final, unde se dau acele informaţii
After the installation
----------------------
If the installation script was not able to set the needed folder permissions, set the
permissions of the folders dl_mod/thumbs, dl_mod/downloads/ and all their subfolders
to CHMOD 0777 (if you use an UNIX/Linux system) manually with your ftp client.
Otherwise the MOD can not upload or handle any files!

Please update all template and grafic packages from all styles to get the new contents from this mod.

At least run the installer install.php to update your database. Plese delete this file and the folder umil/ after using the installer.
M-am dus în homepage la acest MOD? Este în germană!
Eu, ori alţii, dacă suntem doar români, ce facem ?
Folosim un translator online, care traduce aşa cum ştim cu toţii? Adică execrabil?
Ce fac cu acest at least run the installer.php ptr updatarea bazei de date?
De unde se ia, unde se pune ?
Şi aici, prevăd lungirea problemei pe n pagini, datorită informaţiei dată cu "pipeta"
Poate reuşesc până la urmă să strâng toată informaţia, şi poate voi reuşi să fac şi pentru acest mod, un tutorial pentru cei care sunt ca şi mine.

Am reuşit, aşa cum spuneam, să instalez acest mod, după multe chinuri, mi-a apărut iniţial doar denumirea, astfel - {Downloads} între FAQ şi Membri, în homepage, dar după refreshuri şi ştergerea cache, a dispărut.
Am intrat în ACP/Sistem/Modul Administrare - Panoul administratorului - .Moduri - Creaţi modul nou ( Download setat pe mod categorie) - clic pe el după activare, apoi, din această listă
Imagine
am creat modulele ce ţin de ACP_DOWNLOADS
Totul a mers bine, am activat toate acele module, am şters şi am dat refresh iar, la stil, etc, dar nu mai apare nimic în plus în forum, şi nici în ACP.
[!!Fişierele de limba română, nici nu pot fi urcate în locaţia lor, în MOD, transferul lor eşuează de fiecare dată.!!]
Mod-ul este instalat, iar din ceea ce spune AutoMOD, MODul apare listat în MODuri instalate, dar de aici, se lasă ceaţa, ca şi în cazul AutoMOD, unde a fost nevoie de ceva timp pentru a se specifica un amănunt şi a încheia instalarea cu succes.
dorin scrie:Incearca sa instalezi manual si nu cu AUTOMOD.
Ce facem cu lipsa de informaţie, ar fi întrebarea?
Dacă va fi acelaşi rezultat?
Este nevoie de informaţie pe înţelesul celor mai nepregătiţi.

Vă rugam mai sus, care ştiţi, dacă există un tutorial amănunţit despre acest MOD, daţi un link.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Critici mult prea mult, e greu să dădăceşti fiecare utilizator în parte. Deobicei înainte să te apuci să editezi un forum mai tragi cu ochii şi printr-un tutorial php/html/css, te ajută foarte mult să rezolvi eventuale erori şi să îţi dai seama cum funcţionează.

Acolo la sfârşit îţi zice să setezi permisiunile în 0777 la folderele dl_mod/thumbs, dl_mod/downloads/ şi la subforumurile lor.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Mistiq scrie:Critici mult prea mult, e greu să dădăceşti fiecare utilizator în parte. Deobicei înainte să te apuci să editezi un forum mai tragi cu ochii şi printr-un tutorial php/html/css, te ajută foarte mult să rezolvi eventuale erori şi să îţi dai seama cum funcţionează.

Acolo la sfârşit îţi zice să setezi permisiunile în 0777 la folderele dl_mod/thumbs, dl_mod/downloads/ şi la subforumurile lor.

Critica, cât timp nu este decât purul adevăr, este foarte bună.
Cui nu îi place adevărul, va fi împotriva lui, mereu.
Nu-i nevoie să "dădăceşti" pe fiecare în parte, dacă ai informaţie făcută publică şi foarte clară.
Când vor exista informaţii clare în limba română, fii sigur că nu voi mai întreba. :)
Vă implicaţi doar dacă vă simţiţi ofensaţi de critici, nu pentru a da un răspuns foarte clar şi la obiect.

Da, setările erau deja pe 777, pe FTP, doar la dl_mod/ downloads, thumbs, nu există.
Mersi de ajutor.
Deocamdată, încerc metoda sugerată de dorin.
Scrierea manuală a fişierelor.
Vă ţin la curent cu ce va ieşi.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

1960 scrie:[!!Fişierele de limba română, nici nu pot fi urcate în locaţia lor, în MOD, transferul lor eşuează de fiecare dată.!!]
Cum adica nu pot fi "urcate in locatia lor"? Te referi la serverul FTP? Ce client FTP folosesti?
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Sunt pe hi2, şi folosesc FileZilla.

Am scris fişierele, aşa cum mi-a zis dorin (speram să scap de acest chin, să fac cu AutoMOD, dar nu am nimerit-o) am instalat pe "curat", sunt la ultimul pas, aş zice, acum.

Ce trebuie să fac aici ?:
At least run the installer install.php to update your database. Plese delete this file and the folder umil/ after using the installer.

Bănuiesc că este ca şi la AutoMOD: Adresa forumului/install.php în browser, apoi, după instalare, se şterge acest fişier plus folderul umil cu tot conţinutul.
Sper să iasă ceva. Bun.

Cu fişierele de RO ale MODului, voi vedea după aceea.
Am încercat de cel puţin 5 ori în tot atâtea forumuri, şi pur şi simplu, toate fişierele de RO, erau listate ca transferuri eşuate, nimic nu apărea pe FTP, la acest mod.
Voi încerca după ce termin cu MODul.

EDIT I:
Instalare reuşită, doar că apare în dublu exemplar, dar cunosc motivul:
După ce am scris fişierele din phpbb şi am urcat şi MODul, am creat categoria şi modulele, în .MODS
Nu trebuia făcut acest lucru, ci doar rularea install.php în browser, apoi optimizarea setărilor MODului, în ACP.
Voi încerca când voi avea timp să fac pentru acest MOD, un tutorial asemănător celui de la AutoMOD.
Critic, dar şi ajut când pot. ;)

SuSa scrie:Am instalat acest mod pe forumul meu. Este functional, insa cu o singura problema. Nu afiseaza imaginile, cele din footer si alte imagini, nu apare butonul in meniul forumului, si de asemenea nu afiseaza navlinks ( ex: Prima pagina -> Download -> Categorie Download ). Ma poate ajuta cineva?
Te pot ajuta cu fişierele rescrise, în primul rând, dacă doreşti.
Sunt pentru versiunea php Bulletin Board 3.0.8, şi au mers fără probleme, nu am avut erori în ele.
Am pus ultima versiune de MOD, şi totul este ok.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”