Nu ma descurc sa instalez AutoMods ori noi moduri

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
1960
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Nu merge instalat AutoMods ori noi moduri

Mesaj de 1960 »

Mersi pentru linkul de sesizări erori, chiar nu am găsit acel topic.
Legat de problema mea, este la fel, nu vrea să meargă şi pace.
Chiar nu ştiu ce să mai fac şi ce să mai încerc...
Nimeni nu are idei, sfaturi ?
Userii de aici ?

Rugăminte către staf :
Se poate modifica titlul, vă rog ?

Titlul topicului ar fi mai corect aşa :
Nu merge instalat AutoMods ori noi moduri.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
1960
Utilizator înregistrat

Re: nu ştiu să instalez pe un server

Mesaj de 1960 »

Revin cu un amănunt despre problema instalării modurilor şi a AutoMods :
Din ceea ce am citit acum în ultimul tutorial vizitat, am înţeles că trebuiesc "urcate" modurile prima dată pe server, abia apoi AutoMods ?
Aşa să fie, sau am înţeles greşit ?
Dacă este aşa, înseamnă că am făcut tocmai invers, instalând AutoMods, şi pe urmă modurile selectate de mine pentru versiune.

Îmi cer din nou scuze, dar este imposibil să editez în ultimul post, timpul de editare / modificare a postului este extrem de mic, iar când revin cu un nou post, o fac cu teama de a nu mă urechea careva, deoarece în regulamentul phpbb.ro, printre altele, scrie aşa :
Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
................
Încercaţi să nu scrieţi mesaje consecutive în acelaşi topic la interval mai mic de o zi, folosiţi butonul de modificare al mesajului.
................
Sper să fiu înţeles şi nesancţionat, atât timp cât este imposibil de a edita ultima postare personală, după mai mult de cinci minute, cred..
Eu am prostul obicei de a aduga informaţii prin funcţia "Edit", dacă în urma postării mele nu s-a mai postat de altcineva.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Defapt mai întâi trebuie să instalaţi AutoMOD iar apoi să urcaţi pe server arhivele MOD-urilor. Citiţi knowledge/kb_show.php?id=114.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Aşa am făcut, dar am citit un alt tutorial unde cel ce l-a făcut lasă să se înţeleagă că prima dată trebuiesc urcate modurile pe server în .../store/mods, abia pe urmă se instalează AutoMod.
Limba română cu interpretările ei, dacă nu este foarte amănunţit textul.
Este vorba de acest topic :
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=114 despre care spuneam într-o postare anterioară aici, că, "Urmărind acest articol, mă uit în acp, dar nu văd acele opţiuni."
Este vorba de această imagine
Imagine
Păcat că restul imaginilor nu mai există.
La prima instalare, serverul a executat tot, nu am primit avertizări , am intrat în ACP, dar , nu exista acea secţiune AutoMod.
Este ceea ce întreabă paranormal, aici

Deci, am procedat corect, prima dată.
Şi totuşi nu merge.

Am încercat cel mai simplu Mod, să îl pun manual, editând cele 2 fişiere necesare, am făcut totul foarte corect, dar tot nu apare nimic, niciunde...
Sursa de "inspiraţie": knowledge/kb_show.php?id=53
Excelent realizat.
Felicitări autorului, tutorialul este foarte complet şi foarte uşor de înţeles.

Ca o concluzie, sunt mai în ceaţă acum decât eram la început.
După ce am citit atâtea tutoriale, constat niciunul nu mă scoate din ea. :(
Credeţi-mă, nu trec ca raţa prin apă, printr-un text, citesc absolut totul, de la A la Z.

Încă sper că va apărea şi rezolvarea.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

1960 scrie:Aşa am făcut, dar am citit un alt tutorial unde cel ce l-a făcut lasă să se înţeleagă că prima dată trebuiesc urcate modurile pe server în .../store/mods, abia pe urmă se instalează AutoMod.
Mai intai se instaleaza AutoMOD si apoi il folosesti pentru instalarea MOD-urilor.
1960 scrie:La prima instalare, serverul a executat tot, nu am primit avertizări , am intrat în ACP, dar , nu exista acea secţiune AutoMod.
Ai curatat cache-ul forumului?
1960 scrie:Am încercat cel mai simplu Mod, să îl pun manual, editând cele 2 fişiere necesare, am făcut totul foarte corect, dar tot nu apare nimic, niciunde...
SA inteleg ca ai incercat fara AutoMOD? Despre ce MOD e vorba? Ai curatat cache-ul forumului si nu ti-a aparut nimic?
1960 scrie:Sursa de "inspiraţie": knowledge/kb_show.php?id=53
Excelent realizat.
Acel articol se refera la phpBB 2.x (vezi tip articol - scris cu rosu). Pentru phpBB 3.x citeste aici si aici
1960 scrie:Ca o concluzie, sunt mai în ceaţă acum decât eram la început.
După ce am citit atâtea tutoriale, constat niciunul nu mă scoate din ea.
Sfatul meu e sa intrebi la obiect si sa urmezi pasii recomandati. Daca se intra in prea multe detalii abordand multe intrebari nu vei ajunge niciunde.

Pana la urma ce vrei sa faci? Vrei sa folosesti AutoMOD sau nu? Vrei sa instalezi MOD-urile manual? Concis te rog.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Bogdan, nu am citit nicăieri acest lucru - să şterg fişierele din cache.
Deci, nu am şters nimic. Doar Folderul Install, l-am redenumit fără legătură cu php-ul, ca să nu îl şterg.
Sau nu am văzut eu informaţia?
Observ articolul legat de cache, dar nu am făcut această operaţie, pe ftp am intrat de puţin timp, abia acum prind câte ceva.
Aveţi multă informaţie utilă, dar pentru un afon, ca mine, este greu de găsit, necunoscând limbajul.
La un "search" după cache la voi, apare aşa :
"Căutarea a găsit 843 rezultate: +cache" - Enorm, nimeni nu stă să citească totul, informaţiile ce pot fi de ajutorr, sunt ascunse printre acele topicuri, şi doar dacă ai mare noroc, le descoperi în prima oră.

Cred că voi încerca în continuare instalarea manuală, deşi mai grea şi cere timp.

Cu AutoMods, unul spune că nu-i bun, altul că-i excepţional, ce să mai înţelegi?

Da, ştiu că acel tutorial este pentru 2.x.x
Mulţumesc pentru acele linkuri, pot spune că le-am învăţat, aproape.

Iar cu întrebatul la obiect, forumul acesta este astfel structurat, încât, caut , nu găsesc, apoi primesc link to...
Întotdeauna caut după ce am nevoie, dar aici e prea multă informaţie, iar în foarte multe locuri nu mai se afişează imaginile, care ar fi de ajutor.

Întrebi ce MOD am pus ?
Am instalat acel Quick Acces, ce ar fi trebuit să apară în homepage, dar, nimic.
Cred că până la urmă renunţ, şi mă întorc pe un serviciu de forumuri la "cheie", chiar dacă lipsesc foarte multe opţiuni, faţă de unul creat personal pe ftp.
Mai fac o încercare, totuşi.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Orice modificare efectuata in stil necesita curatarea cache-ului forumului pentru ca forumul nu "recompileaza" de fiecare data fisierele (pentru a nu afecta viteza de afisare). Daca nu vrei sa cureti de fiecare data cache-ul cand ai modificari, trebuie sa specifici Da pentru General - Configurarea server - Incarca configurari - Recompilează componentele vechi ale stilului

Cam orice s-a discutat in forum. Totul e sa stii cum sa cauti (subforum, pe subiect/mesaj, cuvinte cheie).
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Ok, e posibil ca acesta să fie motivul.
Mulţumesc că ai răbdare...
Numai bine.
1960
Utilizator înregistrat

Nu merge instalat AutoMods ori noi moduri

Mesaj de 1960 »

Salutare, din nou !
O întrebare legată de ce discutăm aici [Vă rog schimbaţi titlul în primul post, cum este aici - Nu merge instalat AutoMods ori noi moduri ] :

Mă adresez către Bogdan în primul rând şi întreb dacă îmi este permis, în acest topic, să dau 2-3 linkuri unde am găsit nişte tutoriale despre Mods şi AutoMods, destul de clare, dar sunt în engleză.
Dacă m-aş fi priceput mai mult la engleză, le-aş fi tradus şi postat în RO.
Deci, se pot pune aceste linkuri ?
Nu vreau să considere cineva că fac spam, tocmai de aceea am întrebat.

Încă o dată, vă rog pe cei din staf, care citiţi aici, să modificaţi titlul acestui topic, pentru a fi legat de discuţia de aici.
Vă mulţumesc.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Am adaptat titlul conform situatiei.

Orice link-uri sunt binevenite (inclusiv in engleza)
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”