Controlul permisiunilor utilizatorului
Problema cand schimb moderatorii
Deci in admin cp .. user Permissions .. aleg user ii pun is moderator ... submit... problema e ca dupa submit nu se schimba nimic ... operatiunea nu are efect ...
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Controlul permisiunilor utilizatorului
la Administrare utilizatori -> Permisiuni - dupa ce selectez utilizatorul are sus "Nivelul utilizatorului :" cum pot sa adaug pe langa "admin" si "utilizator" de exemplu "moderator"?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Controlul permisiunilor utilizatorului
De ce moderator ? Moderatorii nu se creaza asa.NemoXP scrie:la Administrare utilizatori -> Permisiuni - dupa ce selectez utilizatorul are sus "Nivelul utilizatorului :" cum pot sa adaug pe langa "admin" si "utilizator" de exemplu "moderator"?
Probabil vrei ca anumitor utilizatori sa le fie scris ceva langa avatar, nu ? Daca la acest aspect se refera intrebarea ta, creezi un nou rang, apoi intri pe Administrarea utilizatori - management si alegi la titlul rangului, noul rang creat.
problema moderator
Salutari! Am si eu o problema cam strange si poate ma puteti ajuta voi..
Vreau sa schimb moderatorul.
Intru in "Panoul administratorului - Administrare utilizatori - Permisiuni" si nu pot face nici un user moderator. Selectez "este moderator" apas "trimite" dar degeaba, cand ma intorc in propietatile userului apare in continuare "nu este moderator".
Ce ar putea fi?
Multumesc!
Vreau sa schimb moderatorul.
Intru in "Panoul administratorului - Administrare utilizatori - Permisiuni" si nu pot face nici un user moderator. Selectez "este moderator" apas "trimite" dar degeaba, cand ma intorc in propietatile userului apare in continuare "nu este moderator".
Ce ar putea fi?
Multumesc!
Ultima oară modificat 29-Mai-2005, 04:17:56 de către pacman, modificat 1 dată în total.
moderator
Da, exact! Nu retine setarile, asta doar la moderator!
Am tot schimbat moderatori pe forum, dar acum nu mai merge pur si simplu, chiar am ramas fara moderator!
Setez userul respectiv "este moderator" dau "trimite" dar nu-l creeaza. Apare "nu este moderator" in continuare
Am tot schimbat moderatori pe forum, dar acum nu mai merge pur si simplu, chiar am ramas fara moderator!
Setez userul respectiv "este moderator" dau "trimite" dar nu-l creeaza. Apare "nu este moderator" in continuare
Ultima oară modificat 29-Mai-2005, 04:20:43 de către pacman, modificat 1 dată în total.
hmmm
Am facut o baza de date noua, am reinstalat forum-ul, totul curat si am aceeasi pbl. NU POT FACE NICI UN USER MODERATOR!
Deci presupun ca e de la server, nu poate face update la baza de date..sau?!
Site-ul e gazduit pe un server de la RNC. Mai are cineva aceeasi problema?

Deci presupun ca e de la server, nu poate face update la baza de date..sau?!
Site-ul e gazduit pe un server de la RNC. Mai are cineva aceeasi problema?