Salut, Bogdan !
Neavând ce face, am făcut un forum nou, iar după tot "tacâmul" instalării, am dat o ştergere cache.
Buuun.
Acum, pe forumul curat, în care nu am adăugat absolut nimic, nici chiar tema subsilver2 nu am activat-o, nu am schimbat nicio setare, totul este "default", am adăugat stilul ca_vintage.
L-am activat, după adăugare, am intrat în Panoul utilizatorului / Preferinţe forum / Modificarea setărilor globale - Stilul meu, unde am selectat acest stil [ca vintage], ca stil personal.
Totul este ok, dar, ca şi până acum, atunci când încerc să accesez Panoul de administrare, îmi cere userul şi parola, le introduc, şi, surpriza este mai mare ca până acum !!!.
Pur şi simplu, mă deconectează din forum !
În forumul anterior, nu mă deconecta, ci mă trimitea în homepage la forum.
Ai o explicaţie pe înţelesul meu, Bogdan ?
Cum am mai spus şi mai sus, am încercat şi alt browser, şi în acest nou forum, plus restul.
Mai rău, odată pusă tema pentru userul meu, nu mai pot nici măcar să o schimb, din panoul utilizatorului, mă deconectează, mă reconectez, şi tot nimic.
În PA, am lăsat prosilver ca tema de bază, , cu posibilitatea oricui de a alege ce temă doreşte între cele două.
Deci, probleme şi mai mari decât înainte.
Culmea este că nu mai pot accesa nici PA.
Accesul la Panoul administratorului este interzis pentru că nu aveţi permisiuni administrative.
Nu pot să înţeleg de ce
doar această temă face figuri, cum am mai scris, am probleme cu intrarea în PA, chiar şi în forumul la cheie, din freeforums, restul temelor, luate la nimereală, acolo, sau pe cel creat de la zero pe server, merg fără probleme, nu am avut niciodată probleme cu vreo temă, de când am făcut prima dată un forum.
Dacă doreşti, îţi voi da acees total, ca să vezi cu ochii tăi, poate aşa descoperi care poate fi problema.
Nu este nicio grabă, principalul este să se găsească o rezolvare.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.