Ce System de Operare Folositi ?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Ce System de Operare Folositi ?

Mesaj de AlexandruM »

TheKiller scrie: Am incercat Vista Si Win 7 ... nu mi au placut deloc. Deci nu le recomand.
In privinta Windows-ului Vista sunt complet de acord , este un sistem de operare aproape ratat , de aceea au si scos pe piata Windows7 foarte rapid dupa aparitia Vista . Insa Windows 7 merge foarte bine si nu se compara cu nimic din versiunile precedente ... insa dupa cum a spus si 1960 depinde de fiecare om si de cerintele sale (in ce scopuri foloseste PC-ul)
Francisco
Utilizator înregistrat
Versiune: 1.0.0
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de Francisco »

Windows 7 Ultimate 32 bit
Despre mine:
OCUPATII: Liceul, web developer.
Sporturi: Football, volei, baschet si PK
VARSTA: 18
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Folosesc cel mai mult Windows XP SP3, lucrand cu softuri de la Adobe, care nu ruleaza pe Linux. De ce inca mai stau unii pe SP2 nu stiu, SP3 aduce un spor de performanta de 10%, mii de buguri reparate etc N-am trecut la Vista ca e un sistem de operare ratat, un esec al celor de la Microsoft. Probabil o sa trec mai tarziu la Windows 7, dar mai e timp, suportul pt. XP se opreste de-abia in aprilie 2014. Sau, cine stie, ne mutam cu totii "in the cloud" pe Chrome OS de la Google. :)
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

flowers scrie:Folosesc cel mai mult Windows XP SP3, lucrand cu softuri de la Adobe, care nu ruleaza pe Linux. De ce inca mai stau unii pe SP2 nu stiu, SP3 aduce un spor de performanta de 10%, mii de buguri reparate etc N-am trecut la Vista ca e un sistem de operare ratat, un esec al celor de la Microsoft. Probabil o sa trec mai tarziu la Windows 7, dar mai e timp, suportul pt. XP se opreste de-abia in aprilie 2014. Sau, cine stie, ne mutam cu totii "in the cloud" pe Chrome OS de la Google. :)
Nu prea m-am interesat de Win XP SP3 dar probabil că o voi face.
Vista îmi place din punct de vedere al designului, atât. Funcţiile sunt prea încurcate..
Sunt oarecum interesat şi de Chrome OS de la Google. Am auzit că se mişcă foarte bine.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Prefer sa Folosesc SP2... Driverele Originale merg mai Bine pe SP2, Decat pe SP3.
Am Folosit Si SP3 Totusi, Parca prefer interfata veche de SP2 :)

@Paul, Nu ma dau in vant dupa Design ul de la vista. Iar Functiile sunt cu adevarat ciudate pentru mine:lol:
Nu sunt Deloc familiar cu Chrome OS, dar cred ca am sa ma documentez putin :)
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
unuu
Utilizator înregistrat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de unuu »

Buna. Windows 7 Profesional original 32bit. Multi ar zice nu merge pe configuratia mea dar eu le-am demonstrat contrariul.
Ca sa fiti informati de ce ar zice altii asa, spun doar ca am 1 gb RAM si procesor Intel 1,6ghz
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

unuu scrie:Ca sa fiti informati de ce ar zice altii asa, spun doar ca am 1 gb RAM si procesor Intel 1,6ghz
-in primul rand ai spus ca este pe 32 de biti , de aceea iti merge "cat de cat" pe configuratia ta . Daca nu stiia exista si o varianta pe 64 de biti , una mult mai "performanta" ce are nevoie de muuuult RAM .
- in al doilea rand nu ai demonstrat tu nimic , nimanui , pentru ca tu nu folosesti calculatorul pentru editare audio/video , editare/creeare grafica , sau alte lucruri de acest gen . Pe configuratia precizata cu un Windows 7 poti asculta muzica , juca 1,2 jocuri mai vechi si poate edita o imagine . Iti spun asta pentru ca pe acea configuratie chiar si cu un Windows XP pe 32 biti , daca rulezi un soft profesional pentru cele specificate mai sus cu siguranta nu iti va functiona (cel mai bun exemplu editarea unui fisier video filmat in HD cu Adobe Premiere ... pe configuratia ta nu cred ca este capabil nici macar sa utilizeze programul in timp real , dapoi sa faci filmul si sa il randeze ...
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Acum cateva zile am Schimbat Windows XP SP2 Pro 32bit pe Windows 7 Ultimate 64 bit.
Cu greu l am acceptat. Dar m am obisnuit repede. Desi nu credeam. Am zis ca daca tot am luat un Calculator nou, sa incerc si un sistem de operare mai nou si performant. Desi, nu pre imi aduce nici un avantaj la ce folosesc eu PC ul.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ferycire
Nou venit
Versiune: 3.0.1
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de ferycire »

Acum folosesc Windows 7 pe 64. Astept cu nerabdare 8-ul ca am auzit ca o sa fie cateva modificari majore si niste chestii noi care par foarte interesante.
vladmr
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.9

Mesaj de vladmr »

Windows XP ,mult mai stabil
Închis

Înapoi la “Diverse”